Bach Rescue, krema - 30 ml

Uvod v Bachove cvetne esence oz. Bachove kapljice. O pomenu originala v Bachovih cvetnih esencah. Pharmana - Garancija kakovosti.
Originalna Rescue mešanica za nego vaše kože. Originalni Bachovi cvetovi v obliki kreme kožo negujejo in pomirjajo.
Več...
Pakiranje
12,01€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Oznaka: suha koža, modrice
Zdravje: piki, celjenje

Rescue krema
Originalna Rescue mešanica za nego vaše kože.

RESCUE krema je kombinacija Originalne Bachove cvetne mešanice Rescue in Originalne Bachove cvetne esence Crab Apple (lesnika). Originalni Bachovi cvetovi v obliki kreme kožo negujejo in pomirjajo.
Rescue krema je uporabna pri: pretirano suhi koži, ekcemih, sončnih opeklinah, manjših opeklinah, ozeblinah in ranah, krastah, modricah in udarninah, pri bolečih mišicah po telesni vadbi, pri pikih žuželk...

Krema ne vsebuje parfumov in parabenov.

Uporaba:
Kremo po potrebi na tenko nanesite na željeno mesto. Kremo po potrebi na tenko nanesite na željeno mesto. Pustite, da se vpije.

Sestavine (INCI):
Aqua, Isopropyl palmitate, Cetearyl alcohol, Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Glyceryl stearate citrate, Cera alba (Beeswax), Cetyl palmitate, Caprylyl glycol, Xanthan gum, Potassium sorbate, Citric acid, Helianthemum nummularium, Clematis vitalba,  Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum (RESCUE), Malus pumila.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...