Basica Direkt, bazične mikroperle (30 vrečk)

Kako si lahko sami pomagamo pri zakisanem telesu? Prehranska dopolnila iz linije Basica.
Basica Direkt bazične mikroperle v praktični vrečki je prehransko dopolnilo z minerali za uravnoteženo kislinsko-bazično ravnotežje. Tudi za diabetike.
Več...
Pakiranje 30 vrečk
17,15€

Basica Direkt bazične mikroperle v praktični vrečki je prehransko dopolnilo z minerali za uravnoteženo kislinsko-bazično ravnotežje. Tudi za diabetike.

Basica oskrbuje telo z bazičnimi minerali in dragocenimimikroelementi: Cink - ima vlogo pri presnovi kislin in baz, Magnezij in Kalcij - prispevata k sproščanju energije pri presnovi,Magnezij - prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ,Cink - ima vlogo pri kognitivnih funkcijah.

Praktične vrečke so idealne za uslužbence, ljudi na potovanjih ali za športnike, ki lahko vedno in povsod uživajo Basico brez vode.

Izdelek je primeren za vegane in vegetarijance.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
zjutraj in zvečer neposredno zaužijte vsebino 1 vrečke.

Sestavine:
(količine za 2 vrečki): sladilo: sorbitol, kalcijev citrat (240 mg kalcija= 30%* RDA/PDV), sredstvo za uravnavanje kislosti: kalijev tartrat, magnezijev citrat in magnezijev oksid (400 mg magnezija = 107% RDA/PDV), sredstvo proti sprijemanju: kalcijeve soli maščobnih kislin, cinkov citrat (cink 5mg=50% RDA/PDV), naravna aroma, natrijev molibdat (molibden 50µg=100% RDA/PDV,), kromov klorid (krom 40µg= 100%* RDA/PDV), natrijev selenit (selen 30µg=55% RDA/PDV); PDV/RDA- priporočen dnevni vnos

Alergeni: Ne vsebuje alergenov.

Opozorila:
Opozorilo za diabetike: Dnevni odmerek (2 vrečki) odgovarja 0,18 BE oz. 11,4 kcal (48,6 kJ).

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Izdelek ni namenjen otrokom.
Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjevati na suhem mestu in na sobni temperaturi. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti.

Poreklo: Nemčija

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana Vichyjeva sončna linija. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. V času akcije vam je celotna linija Vichy Ideal Soleil na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna poštnina. Akcija traja od 01.07. do 15.7.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na ...