BetterYou Magnezij, gel (150 ml)

Visoko koncentriran gel z magnezijem se nanaša na kožo, kjer se neposredno.
Več...
Pakiranje 150 ml
16,50€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: gel
Vsebnost: magnezij

Visoko koncentriran gel z magnezijem se nanaša na kožo, kjer se neposredno. Postopno sproščanje magnezija za podaljšano delovanje. Ustvarjen za enostavnejšo uporabo in ciljno aplikacijo.

1 ml zagotavlja 100 mg magnezija, kar predstavlja 27 % RDA.* 1 ml je približno velikost grahovega zrna. 

*RDA - recommended daily allowance (priporočeni dnevni vnos).

Primeren tudi za otroke in nosečnice. Pri otrocih, mlajših od 12 let, uporabite polovico odmerka.

Izdelek je proizveden po GMP standardih, kar zagotavlja preverjeno farmacevtsko kakovost. 

Magnezij prispeva k:

  • zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
  • ravnotežju elektrolitov.
  • sproščanju energije pri presnovi.
  • delovanju živčnega sistema.
  • delovanju mišic.
  • normalnemu psihološkemu delovanju.
  • ohranjanju zdravih kosti.
  • ohranjanju zdravih zob.
  • Magnezij ima vlogo pri delitvi celic in sintezi beljakovin. 

Uporaba:
Gel nanesite na katerikoli del telesa in ga z masiranjem temeljito vtrite v kožo. Za najboljše rezultate priporočamo nanos na čisto, mokro ali suho kožo po umivanju. Preprečite stik z očmi in ranami.

Nasvet: Ob začetku uporabe nanašajte manjše količine. Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe izrazijo v obliki srbeče kože, ki praviloma ob redni uporabi izgine, ko se raven magnezija v telesu normalizira. V kolikor je srbenje moteče, lahko 2-3 minute po nanosu kožo obrišete ali celo sperete.

Sestavine:
Koncentrirana raztopina Zechstein Inside magnezijevega klorida heksahidrata (30 % raztopina), Gostilo: hidroksipropil diškrobni fosfat. 100 % naraven vir magnezija.

Dnevi lepe kože na Lekarnar.com  - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Dnevi lepe kože na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Dnevi lepe kože na Lekarnar.com  - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust* Akcija traja od 17. 8. do 24. 8. 2022 Popust vam bo obračunan v košarici. *Akcija ne velja za pakete in promocijska pakiranja izdelkov La ...