Bio Karitejevo maslo Favn (150 ml)

BIO karitejevo maslo visoke kakovosti je primerno za nego nežne in občutljive kože.
Več...
Pakiranje 150 ml
9,69€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: mazilo
Mesto uporabe: koža
Oznaka: občutljiva koža
Vsebnost: bio-eko
Zdravje: masaža, otroci

Primerno je tudi za otroško kožo. Lahko se uporablja za pripravo naravnih domačih mil in za izdelavo domače kozmetike. Karitejevo maslo je topno pri približno 28 °C in se ob stiku s kožo hitro topi, zato je idealno za uporabo pri masaži.

Dobro se meša s kakavovim, mangovim in babasu maslom. Z dodatkom kakavovega masla je končna mešanica trša in ima višje tališče.

Za mehkejšo končno konsistenco in topnost pri nižji temperaturi pa priporočamo babasu maslo, ki ima tališče pri 24 °C. Za dosego kakovostnih mešanic brez grudic priporočamo topljenje in temperiranje z uporabo vodne kopeli pri temperaturi, nižji od 40 °C.

Karitejevo maslo je pridelano po strogih standardih BIO certifikata, brez uporabe kemikalij in zdravju škodljivih snovi ter presega vse zahtevane parametre kakovosti. Ni testirano na živalih.

Botanično ime Butyrospermum parkii
Poreklo Burkina Faso

Sestavine (INCI):
BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER.

Shranjevanje:
Hranimo pri temperaturi pod 25°C, zaščiteno pred vlago in pred neposredno sončno svetlobo.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 30% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 30% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana sončna linija od Vichyja. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. Tukaj so 3 stvari, po katerih je Vichy Ideal Soleil linija poznana: 1. Edinstvena zaščita Sistem filtrov UVA (+ dolgi UVA) in UVB + Antioksidativna mineralizirana voda Vichy, ki ...