BioMin F, zobna pasta

BioMin F je inovativna zobna pasta, ki vsebuje bioaktivne delce z edinstveno formulacijo fluorida, kalcija in fosfatov.
Več...
Pakiranje 75 ml
6,49€
Lastnosti
Oblika: zobna pasta
Mesto uporabe: zobje
Oznaka: karies
Zdravje: ustna higiena, zaščita

BioMin F je inovativna zobna pasta, ki vsebuje bioaktivne delce z edinstveno formulacijo fluorida, kalcija in fosfatov. Omogoča hitro remineralizacijo zob. BioMin F je namenjen kot pomoč pri reševanju treh skupnih problemov: zobna gniloba ali karies, kislinska erozija in dentinska preobčutljivost.

Omogoča hitro, naravno remineralizacijo zob, saj nudi povečano odpornost proti kislini in zmanjšuje občutljivost zob. Deluje tako, da blokira izpostavljene dentinske kanale. Občutljivost je posledica odprtih dentinskih kanalov v zobeh. Le ti omogočajo dostop do živčnih končičev, ki so povezani z zobno pulpo in tako neposredno povezani z osrednjim živčnim sistemom. Zobne paste, ki vsebujejo formulo BioMin F, lahko zamašijo dentinske kanale in delujejo kot ovira za posredovanje vročega in hladnega znotraj zob.

BioMin F vsebuje majhno koncentracijo fluorida (530 ppm), ki se po ščetkanju sprošča do 12 ur na površini zob.

BioMin F deluje do 12 ur in s tem nudi popolno zaščito zob preko celega dneva ali noči. To omogoča zobem, da razvijejo bogat sloj fluorida na sklenino, ki je veliko bolj odporna na napad kislin iz brezalkoholnih pijač kot so sadni sokovi in gazirane pijače. 

Počasno sproščanje kalcija in fosfata pomaga slini v ustih nadomestiti minerale, ki se izgubijo zaradi uživanja kislih pijač in sladke hrane. Kalcij in fosfat tvorita nov mineral (fluoroapatit), ki pomaga obnoviti, okrepiti in zaščititi strukturo zoba.

BioMin F zobna pasta je primerna za celotno družino.

Uporaba:
Ščetkajte zobe z BioMin F zobno pasto dvakrat dnevno, najbolje pred zajtrkom ter zvečer pred spanjem. Po ščetkanju ne izpirajte ust z vodo. Pokrovček po uporabi ponovno namestite, da preprečite sušenje paste.

Sestavine (INCI):
Glycerin, Silica, PEG 400, Fluoro Calcium Phospho Silicate, Sodium Lauryl Sulphate, Titanium Dioxide, Aroma, Carbomer, Potassium Acesulfame. Vsebuje 530 ppm fluorida.

Opozorila in previdnostni ukrepi:
Občutljivi zobje so morda pokazatelj kakšne druge težave, ki zahteva pregled pri zobozdravniku. Če simptomi ne prenehajo ali se poslabšajo, obiščite zobozdravnika.

Dobavitelj: BioMin Slovenija MedCare d.o.o. Litostrojska cesta 40a 1000 Ljubljana
Proizvajalec: BIOMIN TECHNOLOGIES LIMITED, Room E204, Queens Building, Queen Mary University of London, Mile End, London E1 4NS.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...