Bionect Control Spray, pršilo (50 ml)

Medicinski pripomoček Bionect Control Spray se uporablja za zdravljenje neokuženih lezij kože (npr. odrgnin, prask, razpokane kože, ureznin, manjših kirurških ran, lokaliziranih opeklin prve in druge stopnje), pri diabetični nogi, glivičnih okužbah stopal in preležaninah.
Več...
Pakiranje 50 ml
10,32€

Bionect Control pršilo je suspenzija v obliki pršila za topikalno uporabo, ki vsebuje hialuronsko kislino (HK), metalno srebro in vitamin E. Hialuronska kislina in srebro sta združena v matrici (kaolin in škrob) z absorpcijskimi lastnostmi. Absorpcija eksudata ustvari okolje, ki lajša naravni proces regeneracije tkiv ter s HK in srebrom tvori zaščitno pregrado pred penetracijo mikrobov. Vitamin E pomaga pri procesu ponovne epitelizacije z ustvarjanjem zaščitne plasti in tako spodbuja obnovo optimalnih pogojev za vlaženje kože.

Odmerjanje in način uporabe: 
Pred nanosom pršila očistite lezije. Pred uporabo vsebnik nekaj sekund dobro stresajte. Vsebnik držite pokončno in z razdalje približno 15 cm popršite toliko prahu, da prekrije ranjeno površino. Priporočamo, da se oskrbovani del prekrije s sterilno gazo. Nanesite enkrat ali dvakrat na dan, v skladu s kliničnim stanjem. Izdelek se preprosto odstrani tako, da se lezija očisti s fiziološko raztopino.

Sestavine:
Glavna sestavina:
0,25-odstotna natrijeva sol hialuronske kisline. 

Druge sestavine: metalno srebro, kaolin, koruzni škrob, vitamin E, olje riževih otrobov, terpineol, disiloksan in potisni plin.

Opozorila:
Za zunanjo uporabo: ne zaužiti in ne vdihavati. Preprečiti stik z očmi. Ob stiku z očmi sprati z veliko vode. Preprečiti izpostavljanje oskrbovane površine sončni svetlobi. Preprečiti neposreden stik vsebnika z rano. V primeru neželenega učinka prenehati uporabljati izdelek in se posvetovati z zdravnikom. Glede podaljšane uporabe se posvetovati z zdravnikom. Po uporabi vsebnik zapreti. Ne uporabljati, če je vsebnik poškodovan ali če je potekel rok uporabe. Kontraindikacije: Znana preobčutljivost na katero koli sestavino. Simptomi prekomerne uporabe niso znani. Interakcije z zdravili ali farmacevtskimi izdelki niso znane. Nosečnice naj se pred uporabo izdelka posvetujejo z zdravnikom. Hraniti pri temperaturi med +5 ⁰C in +30 ⁰C.

Proizvajalec: Fidia Farmaceutici S.p.A, Italija.
Dobavitelj: PROKSIMUM PHARMA D.O.O. POT K SEJMIŠČU 26A, 1000 LJUBLJANA TEL: 01 519 29 22.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje.

Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje.

Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje. EleBaby kapsule - EleBaby kapsule so prehransko dopolnilo sestavljeno posebej skrbno za nosečnice v drugem in tretjem tromesečju. Gre za celovito prehransko dopolnilo z omega-3 maščobnimi kislinami ter vitamini in minerali, ...