Bionect, krema (30 g)

Krema Bionect je namenjena oskrbi kožnih vnetij in poškodb. Njeno uporabo še posebej priporočamo pri zdravljenju akutnih in kroničnih ran.
Več...
Pakiranje 30 g
6,76€

Medicinski pripomoček

Krema Bionect je namenjena oskrbi kožnih vnetij in poškodb. Njeno uporabo še posebej priporočamo pri zdravljenju akutnih in kroničnih ran, kot na primer odrgnine, transplantirana mesta in pooperativni rezi, opekline prve in druge stopnje, žilne in presnovne razjede ter preležanine, saj vlaži okolico rane in jo ščiti pred odrgninami in izsušitvijo.


Krema Bionect se uporablja lokalno. Njena glavna sestavina je hialuronska kislina. Hialuronska kislina je biološki polisaharid (glikozaminoglikan), ki je se nahaja v izvenceličnem prostoru večine tkiv. Zaradi svojih hidrofilnih lastnosti ta kislina ustvarja vlažen prostor okrog celic in med njimi ter tako olajša migracijo celic.  
Sestava

Glavna sestavina je 0,2-odstotna natrijeva sol hialuronske kisline

Uporaba:
Pred uporabo kreme je treba rane ali razjede očistiti in razkužiti. Tenak sloj kreme nanesemo na površino rane dvakrat ali večkrat na dan in pokrijemo s sterilno blazinico iz gaze in sterilnim povojem.

Proizvajalec: Fidia Farmaceutici s.p.a. Via Ponte della Fabbrica 3/A - 35031 Abano Terme (PD) – Italija,  e-mail: info@fidiapharma.it

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 7.5. do 10.5.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna ...