Crystal Body Deodorant, sprej (118 ml)

Naravni dezodoranti Crystal brez aluminijevega klorohidrata.
Kristal v kombinaciji s prečiščeno vodo zagotavlja svežino in zaščito pred razkrojem bakterij ves dan! Razpršilo lahko uporablja cela družina. Ne vsebuje potisnega plina.
Več...
Pakiranje 118 ml
6,95€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Oznaka: potenje
Vsebnost: deodorant

Sestava kristalnega kamna CRYSTAL body deodorant je popolnoma naravna, brez dodanih agresivnih kemikalij in brez aluminijevega klorohidrata!

Vsebuje alum, ki je naravna spojina mineralnih soli. Molekul aluma koža ne more absorbirati, saj imajo večjo molekularno težo kot voda. Tako na koži ves dan ostane tanek sloj kristalnih soli, ki deluje antibakterijsko in preprečuje razkroj bakterij - vzrok neprijetnih vonjav.

CRYSTAL body deodorant je zaradi svoje 100 % naravne sestave, ki ne vsebuje agresivnih snovi kot so alkohol, parfumi, stabilizatorji, zelo primeren za občutljivo kožo nagnjeno k alergijam. Je popolnoma brez vonja, učinkovit in hipoalergen.

Sestavine (INCI): 
Aqua, Potassium Alum, Sodium Bicarbonate, Benzoic Acid, Zinc Gluconate.

 

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...