Curasept Biosmalto Impact Action CAE, zobna pena - okus jagoda (50 ml)

- ob nakupu 2 ali več izdelkov Curasept prejmete 15% popust -

Ob nakupu 2 izdelkov Curasept prejmete 15% popust.
Z biomimetičnimi delovanjem hitro remineralizira demineralizirano ter poškodovano površino sklenine in dentina. Vsebuje 1450 ppm F-. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 50 ml
29,90€

Curasept Biosmalto Impact Action CAE, zobna pena - okus jagoda za domačno uporabo je posebej priporočljiva kot učinkovita rešitev pri osebah s povečanim tveganjem za zobni karies, s poškodbami sklenine zaradi gastroezofagealnega refluksa in suhih ust, pri obsežni abraziji in na močno demineraliziranih območjih sklenine. Priporočljiva je za paciente med ortodontskim zdravljenjem in tiste s karioznimi lezijami ter močno demineralizacijo zobne sklenine in dentina.

Vsebuje mednarodno patentirano funkcionalno snov F-ACP. Nanodelci amorfnega kalcijevega fosfata (ACP), obogatenega s karbonatnimi in fluoridnimi ioni ter oviti s citratno oblogo učinkovito pripomorejo k remineralizaciji trdih zobnih tkiv na biomimetičen način.

Zaradi visoke biomimetičnosti hitro sprošča aktivne ione, ki so s tem takoj dostopni na prizadetih mestih.

Na površini zob ustvarja novo mineralno fazo, ki je odpornejša na kislinske vplive. Tako sčasoma ustvarja močnejšo zaščito trdih zobnih tkiv pred kariesom**, kislinsko erozijo in mehanskimi poškodbami sklenine in dentina.

Brez SLS – klinično preskušeno

Uporaba:
Nanašajte dvakrat na dan na prizadeta mesta v skaldu z navodili zobozdravnika ali ustnega higienika. Najprej temeljito očistite zobe z zobno pasto Curasept BIOSMALTO CAE, izpljunite ostanek paste in ne izpirajte. Nato s pomočjo druge suhe in mehke zobne ščetke ali s suhim prstom nanesite zobno peno BIOSMALTO IMPACT ACTION CAE na očiščena prizadeta mesta in pustite, da deluje vsaj 2 minuti. Izpljunite odvečno peno in ne izpirajte. Ne jejte ali pijte vsaj 30 minut po nanosu.

Sestavine (INCI):
Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Aqua, Calcium Phosphate Carbonate Citrate Fluoride*, Xylitol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan gum, Sodium Hyaluronate, Potassium Acesulfame, Silica, P-Anisic Acid, Benzoic acid, Aroma, Citric Acid, Sodium Hydroxide.
*F-ACP Complex

Medicinski pripomoček. Pred uporabo natančno preberite navodila za uporabo.

* Iz angl.: karies, abrazija, erozija
** Skupaj z ustreznim mehanskim čiščenjem zob in prehrano z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov"

Proizvajalec: Curasept S.p.A., Via G. Parini 19, 21047 Saronno, Italija
Zastopnik: Vivit Pharma d.o.o., Tehnološki park 20 (C2), 1000 Ljubljana.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€.

Ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay prejmete 25% popust  + brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30€. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: Akcija bo potekala od 24. 3. do 27. 3. 2023. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Akcija ne velja za izdelke La ...