Danalac GOAT 2, nadaljevalno mleko za dojenčke na osnovi kozjega mleka po dopolnjenem 6. mesecu (400 g)

Pomembno obvestilo: materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Mleko naj se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane oziroma druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka.
Več...
Pakiranje 400 g
13,00€

Živila za posebne prehranske namene.

Pomembno obvestilo
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Mleko naj se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane oziroma druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka.

Dostop do farmacevta >>

Danalac GOAT 2 se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane oz. drugih strokovnjakov s področja nege matere in otroka. Danalac GOAT 2 nadaljevalno mleko je primerno za dojenčke, starejše od 6 mesecev. Primeren je kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča, in kot nadaljevalna hrana po uporabi Danalac GOAT 1 začetnega mleka. Po 12. mesecu starosti je priporočljivo, da nadaljevalno mleko Danalac GOAT 2 postopoma zamenjate z nadalje valnim mlekom Danalac GOAT 3.

Pomembno obvestilo:
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka . Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka,
naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oz. drugim strokovnim os ebjem. Danalac GOAT 2 je namenjen za posebne prehranske namene in se lahko uporablja kot del raznolike prehrane oz. kot dopolnilna hrana dojenčkov starejših od 6 mesecev. Nobene nadaljevalne formule ne smemo uporabljati v prvih 6 mesecih kot nadomestek za materino mleko.

Sestavine:
laktoza
, polnomastno kozje mleko v prahu, koncentrat sirotkinih beljakovin, rastlinska olja (visokooleinsko sončnično, kokosovo, repično, koruzno), galakto oligosaharidi , ribje olje (vir dokozaheksaenojske kisline), olje glive Mo rtierella Alpina (vir arahidonske kisline), kalcijeve soli ortofosforne kisline, frukto oligosaharidi, kalijev citrat, vitamini (askorbinska kislina, DL alfa tokoferol acetat, nikotinamid, kalcijev D pantotenat, riboflavin, retinil acetat, piridoksin hidro klorid, tiamin hidroklorid, folna kislina, filokinon, D biotin, holekalciferol, cianokobalamin), natrijev klorid, magnezijev klorid, emulgator ( sojin lecitin ), železov sulfat, cinkov sulfat, antioksidant (askorbilpalmitat), bakrov sulfat, manganov sulfat, antioksidant (citronska kislina), kalijev jodid, natrijev selenit.

Informacije o alergenih: Vsebuje sojo, mleko, ribe.

Priprava obroka:
Nepravilna priprava obroka predstavlja tveganje za zdravje vašega otroka, zato natančno upoštevajte navodila. Pripravite vedno le svež obrok in ga takoj uporabite. Pripravljene hrane ne uporabljajte ponovno. Temeljito operite in prekuhajte stekleničko, dudo in pribor. Zaradi možnosti pregretja ne pogrevajte obroka v mikrovalovni pečici.

  1. Umijte si roke in sterilizirajte vse pripomočke.
  2. Zavrite pitno vodo in pustite, da se ohladi na 40°C. Ustrezno količino vode (preverite navodila na embalaži) nalijte v sterilno stekleničko.
  3. Merico napolnite z izdelkom in jo poravnajte do roba. Uporabljajte le priloženo merico. Prahu ne pritiskajte navzdol.
  4. Predpisano količino prahu stresite v vodo. Upoštevajte shemo odmerjanja. Zaprite stekleničko in jo dobro pretresite, da se prašek povsem raztopi.
  5. Pred hranjenjem preverite temperaturo pripravljenega obroka tako, da ga kanete na notranjo stran svojega zapestja.

Preglednica hranjenja:

Uporaba:
Originalno zaprt izdelek je up oraben najmanj do: datum je odtisnjen na dnu embalaže. Izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru (ne v hladilniku). Porabite v 3 tednih po odprtju. Serijska številka: odtisnjena je na embalaži. Pakirano v kontrolirani atmosferi.

* Standardna raztopina: 12,6 g Danalac GOAT + 90 ml vode = 100 ml obroka. Analitske vrednosti so odvisne od bioloških nihanj, običajnih pri naravnih surovinah.
*iz laktoze; ** sol = natrij x 2,5

Proizvaja: DANA Dairy Group LTD, Route de Pré Bois 29, 1215 Ženeva, Švica.
Distribuira: BioLek d.o.o., Moravci 34b, 9243 Mala Nedelja.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 20.1.2021 do razdelitve zalog daril. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, ...