Darphin Ideal Resource, nočna krema proti prvim znakom staranja (50 ml)

Darphin Ideal Resource je nočna krema proti prvim znakom staranja. Vsebuje celovito LINE POLISH COMPLEX sestavo, obogateno z esencialnim oljem Neroli. Primerna je za vse tipe kože, podvržene staranju.
Več...
Pakiranje 50 ml
Poštnina Brezplačna poštnina
67,09€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: obraz, vrat, dekolte
Oznaka: suha koža, gube, mastna koža
Zdravje: starost, vlaženje

Darphin Ideal Resource, nočna krema proti prvim znakom staranja. Za vse tipe kože.

Nočna krema proti prvim znakom staranja

Anti-age kreme je smiselno uporabljati pri koži, ki že kaže znake staranja. V času, ko se le-ti začnejo pojavljati, lahko uporabljamo Darphin Ideal Resource kremo, ki učinkuje v nočnem času, ko je koža najbolj sproščena.

Ta prijetna nočna krema vsebuje LINE POLISH COMPLEX tehnologijo in je obogatena z esencialnim oljem Neroli, ki s svojim delovanjem pomaga koži preiti v nočno stanje.

To je čas, ko koža aktivno dela na procesu obnavljanja z reaktivacijo naravnih obnavljajočih se celic. Darphin Ideal Resource nudi dodatno nego pri prehodi kože iz dnevnega v nočno stanje.

Pri tem procesu, ki je izvor jutranjega sijaja, sodelujeta dve sestavini: N-acetil glukozamin in salicilna kislina, ki pomagata pri glajenju površine kože. Tovrstno glajenje je eno izmed glavnih načinov kako se borimo proti vidnemu staranju kože pri pričetku staranja. 

Sijaj jutranje kože

Spočita in z energijo napolnjena koža izgleda mehkejša in bleščeča. Prve vrste staranja lahko v veliki meri vplivajo na kako bleščeč oziroma sijajen je izgled kože ko se zbudimo.

Noč za nočjo, Darphin Ideal Resource lahka obnovitvena nočna krema kožo naredi bleščečo in žametno mehko.

80% vseh sestavin je naravnega izvora. Brez parabenov. Nekomedogeno. Dermatološko testirano. Klinično dokazana učinkovitost.

Kako se uporablja Darphinova nočna krema?
Kremo nanašamo. Nanesite na predhodno očiščeno kožo obraza, vratu in dekolteja.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Če ste našli svojo rutino na Skinconsult aplikaciji, Vam ponujamo posebno priložnost, da izkorsistite popust ob nakupu rutine. Ob nakupu dveh izdelkov Vichy za nego in čiščenje obraza, prejmete 20% popust, za nakup treh izdelkov Vichy pa prejmete 30% popust + Brezplačno dostavo. Vse kar morate ...