Dermoscent Bio Balm, negovalni balzam za pse (50 ml)

100% naravni biotehnološki proizvod, ki obnavlja kožo in ščiti pasje tačke, gobčke in žulje.
Več...
Pakiranje 50 ml
14,53€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: balzam
Oznaka: suha koža
Zdravje: psi, živali

Dermoscent Bio balzam za pse obnavlja in ščiti pasje tačke, smrček in žulje.

Balzam je prvi biotehnološki proizvod, ki obnavlja kožo in ščiti pasje tačke, gobčke in žulje. 100 % ekološki izdelek vsebuje ekološko certificirana olja soje in palme in je obogaten esencialnimi olji Cajuputija ter z njimi zagotavlja takojšno pomiritev in blaženje poškodovane kože in površinskih ran.

Namenjen je predvsem za obnovo in zaščito poškodovane kože med prsti in površinskih ran na koži. BIO BALM neguje kožo in obnavlja zaščitno funkcijo kože. Preprečuje infekcije in pospešuje celjenje ran.

BIO BALM odpravlja oteklino in takoj deluje protibolečinsko. Zahvaljujoč izjemno učinkoviti vodoodporni formuli je za optimalen blažilni učinek in takojšen občutek ugodja potrebno nanesti le majhno količino izdelka.

- Obnavlja kožo in ščiti tačke psa pred in po napornih fizičnihaktivnostih;
- Preprečuje nastanek žuljev in  neguje žulje ter hiperkeratozo gobčka;
- Takoj odpravi bolečino in oteklino.

Uporaba:
BIO BALM nanesite na suhe in čiste tačke ali na druge poškodovane dele kože. Ob intenzivnem športnem udejstvovanju nanesite BIO BALM enkrat ali večkrat na dan pred in po aktivnostih. BIO BALM je primeren za vse pse z razdraženo kožo ali občutljivo kožo zaradi hiperkeratoze in površinskih ran.

Dermoscent je prva dermokozmetična linija za živali na svetu, posvečena izključno koži, dobremu počutju in lepi dlaki.

Z redno in pogosto uporabo izdelkov Dermoscent bo koža živali navlažena in negovana;dlaka postane močnejša, bolj svetleča in mehkejša. Brez dodatnih dišav ali parabenov izdelki Dermoscent uravnotežijo ekosistem kože, preprečujejo prekomerno odpadanje dlake in luščenje kože ter izboljšujejo vonj živali, da je manj moteč v človeškem okolju.

Sestavine (INCI):
GLYCINE MAX SEED OIL, OLUS (VEGETABLE OIL), CETYL PALMITATE, ALLANTOIN, MELALEUCA CAJPUTI OIL.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Popust vam bo obračunan v 3. koraku v košarici. *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji (Vichy rutine, Vichy Summer Promo, Vichy Try and Buy, Vichy ...