Dermoscent Essential pena za čiščenje brez izpiranja za pse (150 ml)

Čistilna pena za živali vsebuje revolucionatno blažilno sestavino Cucurbitine, ki hkrati odstranjuje umazanijo, neprijeten vonj in pomirja kožo.
Več...
Pakiranje 150 ml
15,86€

Essential Mousse v okolju prijaznem pakiranju brez potisnega plina je prvi proizvod namenjen čiščenju psov in mačk brez izpiranja in brez mila. Kot EFA Treatment šampon, tudi pena vsebuje revolucionatno blažilno sestavino Cucurbitine, zato hkrati odstranjuje umazanijo in pomirja kožo. Ekološka pena iz 100 % biološko razgradljivih sestavin blago in učinkovito čisti zahvaljujoč čistilni sestavini iz lipo-aminokislin zelenih jabolk in korenine saponarije. Essential Mousse čisti in vlaži, koža peno izjemno dobro prenaša, obenem pa zagotavlja popolno spoštovanje okolja.

Essential Mousse:
- Čisti umazanijo brez izpiranja
- Odstranjuje neprijeten vonj
- Blaži
- Vlaži hidrolipidni sloj kože
- Krepi naravno sposobnost obrambe kože.

Uporaba:
Pred uporabo dobro pretresite. Peno nanesite na dlan in jo takoj vtrite v dlako živali, lahko tudi s pomočjo krtače.  Peno enakomerno razdelite po vsem telesu in jo vmasirajte v dlako. Peno lahko nanesete na celo telo ali pa le na predele, ki so potrebni čiščenja. Izogibajte se oči in smrčka. Žival zavijte v suho brisačo in z njo odstranite umazanijo ter odvečno peno. Pustite, da se žival posuši na zraku in jo nato skrtačite. Žival se bo ob prijetni masaži in ljubkovanju zelo dobro počutila.

Pena ne vsebuje mila in je ni potrebno izpirati, ter je primerna za redno in pogosto uporabo.

Za še prijetnejšo uporabo:
- Essential Mousse je idealna za čiščenje in izboljšanje dlake predvsem za živali, ki živijo v stanovanjih.
- Za živali v stanovanjih je pena zelo praktičen način čiščenja, saj je žival čista v nekaj sekundah po prihodu iz sprehoda. Peno lahko uporabite tudi le na posameznih delih telesa, npr. tačkah.
- Essential Mousse je odlična tudi za nego nemirnih, poškodovanih in starejših živalih kot tudi tistih, ki ne marajo vode. Idealna je za živali, ki okrevajo (npr. po operaciji).

Dermoscent je prva dermokozmetična linija za živali na svetu, posvečena izključno zdravju kože, dobremu počutju in lepi dlaki.

Z redno in pogosto uporabo izdelkov Dermoscent bo koža živali navlažena in negovana; dlaka postane močnejša, bolj svetleča in mehkejša. Brez dodatnih dišav ali parabenov izdelki Dermoscent uravnotežijo ekosistem kože, preprečujejo prekomerno odpadanje dlake in luščenje kože ter izboljšujejo vonj živali, da je manj moteč v človeškem okolju.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Vsi Avene izdelki za zaščito kože pred soncem vsebujejo zaščitne UV-filtre. Zaščitni UV-filtri se lahko porazdelijo v dve osnovni skupini: kemični filtri in mineralni filtri. Zdravniki in znanstveniki kontinuirano raziskujejo, kateri od njih so bolj varni za ljudi in okolje: pravzaprav ima vsak od ...