Dermoscent Essential 6 Spot-on, kožni nanos za pse (10-20 kg) - 4 pipete

Nov koncept celostne nege kože živali s 100% naravnimi sestavinami ki zmanjšujejo izpadanje dlake, pospešujejo rast dlake, vzdržujejo in ohranjajo celovitost zaščitnega hidro-lipidnega sloja kože, pomagajo preprečevati draženje kože ter kožo vlažijo.
Več...
Pakiranje 4 pipete
18,55€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tekočina
Mesto uporabe: koža
Oznaka: bolhe
Zdravje: psi, živali, zaščita, skrb za okolje

Essential Spot-on je celostna večfunkcionalna nega za vse vrste kože in dlake.

Patentiran, hipoalergenski proizvod Essential 6 Spot-on je brez dodanih dišav in vsebuje 100 % naravne
sestavine. Njegova izjemna sestava in klinično dokazana učinkovitost temeljita na strogi izbiri sestavin glede učinkovitosti, čistosti in sinergijskih lastnostih.

Essential 6 Spot-on:
- Vzdržuje in ohranja celovitost zaščitnega hidro-lipidnega sloja kože
- Pomaga vzdrževati ravnotežje kožnega ekosistema
- Čisti in pomaga preprečevati draženje kože, ki je posledica dehidracije kože
- Odstranjuje neprijeten vonj, a spoštuje lasten vonj živali
- Zmanjšuje nesezonsko izgubo dlake in pospešuje rast dlak
- Z antioksidantnim učinkom ščiti pred škodljivim delovanjem prostih radikalov

Uporaba:
Ob začrtani liniji zlomite vrhnji del pipete. Razmaknite dlako med lopaticama ali na vratu, da koža postane vidna. Vsebino pipete nanesite na kožo, ne na dlako, na eno ali dve mesti. Masaža ni potrebna. Zahvaljujoč posebnemu nosilcu se Essential 6 Spot-on samodejno razporedi po celem
telesu živali.

Kopanju živali se izogibajte dva dni pred in dva dni po nanosu. Za optimalni učinek priporočamo, da prvo zdravljenje poteka dva meseca zapored tako, da nanesete eno pipeto tedensko, čemur naj sledi vzdrževalna redna uporaba ene pipete vsaka dva tedna neomejeno dolgo.

Da bi zagotovili izjemno dobro prenašanje in brezhibno kakovost izdelka, so Essential 6 Spot-on preizkusili veterinarji. Količina izdelka natančno ustreza teži živali.

Nasveti glede uporabe Essential 6 Spot-on :
- Zelo priporočljiva je uporaba v deževnem obdobju za zagotavljanje prijetnega vonja živali tudi po vrnitvi s sprehoda.
- Zelo priporočljiva je uporaba v toplem vremenu, ko žival veliko časa preživi zunaj in je bolj izpostavljena soncu in drugim vplivom okolja.

Essential 6 Spot-on vlaži kožo in uravnava delovanje povrhnjice kože s svojim edinstvenim antioksidativnim delovanjem in zaščito pred prostimi radikali. Redno krtačenje je zelo priporočljivo, saj odstranjevanje odmrle dlake vzpodbuja rast novih dlak.

Dermoscent je prva dermokozmetična linija za živali na svetu, posvečena izključno zdravju kože, dobremu počutju in lepi dlaki.

Z redno in pogosto uporabo izdelkov Dermoscent bo koža živali navlažena in negovana;dlaka postane močnejša, bolj svetleča in mehkejša. Brez dodatnih dišav ali parabenov izdelki Dermoscent uravnotežijo ekosistem kože, preprečujejo prekomerno odpadanje dlake in luščenje kože ter izboljšujejo vonj živali, da je manj moteč v človeškem okolju.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 16.4. do 19.4.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja samo za ...