Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Dida, tablete s cimetovim oljem (90 tablet)

Vsebuje preverjena zelišča in začimbe. Izdelano na podlagi cimetovega olja z dodatnim učinkom drugih nadzorovanih zeliščnih izvlečkov, katerih lastnosti se med seboj podpirajo in dopolnjujejo.
Več...
Pakiranje 90 tablet
23,94€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tablete
Mesto uporabe: kri
Zdravje: diabetes, presnova, vegani, vegetarijanci

Prehransko dopolnilo Dida vsebuje preverjena zelišča in začimbe. Izdelano na podlagi cimetovega olja z dodatnim učinkom drugih nadzorovanih zeliščnih izvlečkov, katerih lastnosti se med seboj podpirajo in dopolnjujejo. Vsaka od sestavin je bila posamezno preizkušena, standardizirana in je pod nenehnim nadzorom evropskih laboratorijev.

Uporaba:
Po 2 tableti na dan  45 dni, nato po 1 tableto na dan. Tablete zaužijte pred jedjo s kozarcem vode.

Vsebnost:

Sestavine v 1 tableti %PDV* v eni tableti v 2 tabletah %PDV* v 2 tabletah
origano 150 mg   300 mg  
oljčno listje 100 mg   200 mg  
ognjič cvetovi 75 mg   150 mg  
timijan 75 mg   150 mg  
kardamom 50 mg   100 mg  
nageljnove žbice 50 mg   100 mg  
česen plodovi, 5% alliin 5 mg    10 mg  
cimetovo olje 5 mg   10 mg  
janeževo olje 3 mg   6 mg  
olje poprove mete 3 mg    6 mg  

*Priporočeni dnevni vnos.

Dnevni odmerek 2 tablet vsebuje:
Origanum heracleoticum (origano) 300 mg
v razmerju 5 : 1, kar je enako 1500 mg posušene rastline
Olea europaea (oljčno listje) 200 mg
v razmerju 5 : 1, kar je enako 1000 mg posušene rastline
Calendula officinalis (ognjič) 150 mg
v razmerju 5 : 1, kar je enako 750 mg posušene rastline
Thymus vulgaris (timijan) 150 mg
v razmerju 5 : 1, kar je enako 750 mg posušene rastline
Elettaria cardamomum (kardamom) 100 mg
v razmerju 5 : 1, kar je enako 500 mg posušene rastline
Eugenia caryophyllus (nageljnove žbice) 100 mg
v razmerju 5 : 1, kar je enako 500 mg posušene rastline
Allium sativum 5 % alliin (česen) 67 mg
v razmerju 15 : 1, kar je enako 1000 mg posušene rastline
olje Cinnamomum zeyl (cimetovo olje) 10 mg
olje Foeniculum vulgare (janeževo olje) 6mg
olje Mentha x Piperita (olje iz poprove mete) 6 mg

Sestavine:
Stabilizatorji: dikalcijev fosfat, trikalcijev fosfat, izvleček Origanuma heracleoticuma, izvleček Olee europaee, stabilizat : celuloza, izvleček Calendule officinalis, izvleček Thymusa vulgarisa, izvleček Elettarie cardamomum, izvleček Eugenie caryophyllus, izvleček Alliuma sativuma, sredstvi proti sprijemanju: škrob, rastlinske magnezijeve soli iz maščobnih kislin, olje Cinnamomum zeylanicum, olje Foeniculum vulgare, olje Menth piperita.

Ne vsebuje sladkorja, soli, glutena, kvasa, soje in mlečnih izdelkov.
Ne vsebuje konzervansov, arom in barvil.
Primerna je tudi za vegetarijance in vegane. 

Prehransko dopolnilo vsebuje 90 tablet.
Neto teža 90 tablet: 99g.

Shranjevanje:

Izdelek shranjujte pri temperaturi od 5°C do 25°C. Hraniti zaščiteno pred dosegom otrok.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Izdelka ni dovoljeno jemati med nosečnostjo ali dojenjem.Če jemljete kakršna koli druga zdravila, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy Aqualia Thermal vam je na voljo 20% ugodneje, ob nakupu pa prejmete še LRP darilo.

Vichy Aqualia Thermal vam je na voljo 20% ugodneje, ob nakupu pa prejmete še LRP darilo.

Mineralizirana termalna voda Vichy je v osrčju izdelka Vichy Aqualia Thermal: prihaja iz področja francoskih vulkanov ter vsebuje približno 15 mineralov. Znanstveno je dokazano, da pomaga krepiti obrambno sposobnost kože pred zunanjimi škodljivimi učinki. Navdihnjena z izotoničnimi raztopinami za ...