BetterYou DLux Baby, vitamin D v pršilu (15 ml)

DLux Baby je prehransko dopolnilo v obliki nežnega ustnega pršila, ki zagotavlja odlično oskrbo in ohranjanje zdrave ravni vitamina D za dojenčke.
Več...
Pakiranje 15 ml
9,96€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Mesto uporabe: kosti, mišice, zobje
Vsebnost: vitamin D, vitamin D3

DLux Baby je prehransko dopolnilo v obliki nežnega ustnega pršila, ki zagotavlja odlično oskrbo in ohranjanje zdrave ravni vitamina D za dojenčke. Primeren je od rojstva pa vse do treh let starosti, saj je brez dodanih sladil, barvil, arome, konzervansov in drugih snovi.

Je izjemno priročen, saj ga ni treba hraniti v hladilniku, je prijetnega, nežnega okusa po kokosu in kar je najpomembnejše, pri dojenčkih ne povzroča nadležnih krčev.

Uporaba:
Popršite pod jezik ali na notranjo stran ličnic enkrat dnevno. Pred uporabo pretresite. Izdelek porabite v šestih mesecih po prvi uporabi.

Vsebnost:
1 razpršek vsebuje 10 μg (400 i.e.) vitamina D3, kar predstavlja 200 % PDV* za otroke do enega leta starosti. Sprej zadošča za 100 dni redne uporabe.

*Priporočen dnevni vnos.

Neto količina: 15 ml za 100 razprškov.

Sestavine:
Kokosovo olje in holekalciferol (vitamin D3).

Je brez dodanih barvil, arome, konzervansov in drugih snovi ter zadošča za 100 dni redne uporabe.

Opozorila:
Hranite pri sobni temperaturi in ne izpostavljajte neposredno sončni svetlobi. DLux Baby je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, ob kateri je pomemben tudi zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Posebna ponudba prodajnih uspešnic Vichy Anti-Age kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Posebna ponudba prodajnih uspešnic Vichy Anti-Age kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Posebna ponudba prodajnih uspešnic Vichy Anti-Age kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija velja za izdelke: Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, serum (30 ml) Vichy Liftactiv Supreme, intenzivna nega proti gubam in za učvrstitev kože - ZF30 (50 ml) ...