Doppelherz Aktiv, vroči napitek granatno jabolko

Granulat z vitaminom C, cinkom, selenom ter sokovi granatnih jabolk, rakitovca in acerole v prahu. Brez laktoze in glutena. Vroče in hladno.
Več...
Pakiranje 10 vrečic
4,98€

Granulat z vitaminom C, cinkom, selenom ter sokovi granatnih jabolk, rakitovca in acerole v prahu. Brez laktoze in glutena. Vroče in hladno.

Odličnega sadnega okusa. Enostavna priprava.Priporočamo tudi kot hladen napitek.

Doppelherz Vroči napitek Granatno jabolko vsebuje 105 mg soka granatnih jabolk v prahu, 45 mg soka rakitovca v prahu, 15 mg soka acerole v prahu, kot tudi vitamin C in cink.

300 mg vitamina C, 5 mg cinka in 10 μg selena imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema ter zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Granatno jabolko je ena izmed najstarejših gojenih rastlin na Bližnjem vzhodu. Užitni deli sadežev so rdeča semena granatnega jabolka. Odvisno od zrelosti sadeža je kislega do sladkega okusa.
Rakitovec raste v Evropi kot grm, na katerem rastejo mali oreščki s kratkimi peclji, ki so obdani z rumenim mesom. Oranžno-rdeče do rumeni plodovi botanično sodijo med koščičasto sadje.
Acerola je doma v delih Južne Amerike. Njeni rdeči, zreli plodovi imajo rahlo kisel okus.

Uporaba:
Priporočeno odmerjanje: Dnevni odmerek: Vsebino 1 vrečke stresite v skodelico in prelijte z vročo (ne vrelo) vodo (150 ml), pomešajte in spijte. Priporočamo tudi kot hladen napitek. 

Vsebnost:

Sestavine V dnevnem odmerku (1 vrečka) %PDV/RDA*
vitamin C 300 mg 375%
cink 5 mg 50%
selen 10 mcg 18%
sok granatnih jabolk 105 mg **
sok rakitovca v prahu 45 mg **
sok acerole v prahu 15 mg **

* Referenčne vrednosti hranil po EU direktivi 1169/2011
** Ni referenčnih vrednosti hranil

Sestavine:
Sladkor, dekstroza, kislina: citronska kislina; L-askorbinska kislina, maltodekstrin, sok rdeče pese v prahu, sok granatnih jabolk v prahu 0,7 %, aroma, sok sadežev rakitovca v prahu 0,3 %, rastlinski olji (palmovo in kokosovo v različnih utežnih delih), acerolin sok v prahu 0,1 %, natrijev selenit.

Vsebina: 10 vrečk = 150 g

Opozorila:
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Uravnotežena in raznovrstna prehrana je pomembna za zdrav način življenja. Hranite zunaj dosega otrok!

Hranite pri sobni temperaturi, na suhem mestu, zaščiteno pred svetlobo.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

V podjetju NOW FOODS verjamejo, da so naravni izdelki prijaznejši in varnejši kot sintetični. Osnovno vodilo podjetja je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa ...