Doppelherz Pure Vitamin D3 2000 I.E., kapljice (9,2 ml)

Kapljice z vitaminom D3. 50 µg vitamina D3 (v 4 kapljicah), naravnega izvora. Prehransko dopolnilo. Kapljice - brez želatine in brez polnil. Brez laktoze, glutena in želatine. Vitamin D za imunski sistem in kosti(1). Pakiranje zadošča za > 2 meseca(2). Primerno za vegetarijance.
Več...
Pakiranje 9,2 ml
6,25€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tekočina
Mesto uporabe: mišice, kosti
Vsebnost: vitamin D3, vitamin D
Zdravje: odpornost

Doppelherz Pure Vitamin D3 2000 I.E. je prehransko dopolnilo naravnega izvora. 

2 Pri jemanju 4 kapljic dnevno, steklenička zadošča za najmanj 2 meseca.

Doppelherz PURE izdelki pomenijo posebno izbiro in predelavo visoko kakovostnih, preizkušenih surovin naravnega izvora.

1Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema, k ohranjanju zdravih kosti, k normalni ravni kalcija v krvi in k delovanju mišic.

Uporaba:
Priporočeno odmerjanje: Pri povečanih potrebah zaužijte 4 kapljice 1x dnevno. Če je potrebno, lahko kapljice vzamete tudi z nekaj tekočine.  O jemanju drugih preparatov, ki vsebujejo vitamin D, se posvetujte z zdravnikom.

Vsebnost:

Sestavine: V dnevnem odmerku (4 kapljice) %PDV*
Vitamin D 50 µg 1000%

* Referenčne vrednosti hranil po EU direktivi 1169/2011

Sestavine:
koruzno olje, močan antioksidant: izvleček, ki vsebuje tokoferol; holekalciferol

Vsebina: 9,2 ml

Opozorila:
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, ki je pomembna za zdrav način življenja. Za otroke mlajše od 12 let in nosečnice jemanja ne priporočamo. Hraniti zunaj dosega otrok! Hranite pri temperaturi do 25°C, na suhem mestu. Priporočamo, da ob daljšem jemanju vitamina D preverite nivo vitamina D v krvi. Dodatnih prehranskih dopolnil ali zdravil, ki vsebujejo vitamin D ne smete jemati brez posvetovanja z zdravnikom. Pri povečanem nivoju kalcija v krvi (hiperkalcemija) ali povečani koncentraciji kalcija v urinu (hiperkalciuriji) izdelka ne smete uživati. 

Proizvajalec: Queisser Pharma, Nemčija
Zastopnik in Distributer: Top Pharma d.o.o., Potok pri Komendi, SI-1218 Komenda,

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje.

Avene vam je na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 26.2. do 8.3.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.