Dr. Böhm Magnesium Sport, šumeče tablete (40 tablet)

Osvežujoč napitek sadnega okusa omogoča hitro oskrbo z magnezijem in kalijem ter hkrati pogasi žejo. Idealno med športno aktivnostjo in po njej.
Več...
Pakiranje 40 šumečih tablet
12,90€

Dr. Böhm Magnesium Sport - Osvežujoč napitek sadnega okusa omogoča hitro oskrbo z magnezijem in kalijem ter hkrati pogasi žejo. Idealno med športno aktivnostjo in po njej.

Magnezij prispeva k sproščanju energije pri presnovi in k delovanju mišic in živčnega sistema. Obenem prispeva k ravnotežju elektrolitov ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Kalij ima vlogo pri delovanju mišic in vzdrževanju normalnega krvnega tlaka ter prispeva k delovanju živčnega sistema.

Vitamin C ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Primerno za vegetarijance.

Proizvod je na seznamu t.i. Kölner liste
Prehranska dopolnila Dr. Böhm Magnesium Sport se redno pošilja na prostovoljne analize v center za preprečevanje dopinga na nemški fakulteti za šport v Kölnu in so ustrezno dokumentirana na njihovem seznamu.

Uporaba:
2 krat dnevno raztopite 1 šumečo tableto v kozarcu vode in popijte. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Vsebnost:

Sestavine: v 1 šumeči tableti (PDV*) V 2 šumečih tabletah (PDV*)
Magnezij 150 mg 40% 300 mg 80%
Kalij 250 mg 13% 500 mg  25%
Vitamin C 50 mg 63% 100 mg  125%

*PDV = priporočen dnevni vnos v %
Brez laktoze**, kvasa in glutena.
**<0,1 g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)

Sestavine:
citronska kislina, kalijev karbonat, magnezijev oksid, kalijev hidrogenkarbonat, aroma (limona), sredstvo za uravnavanje kislosti natrijevi karbonati, askorbinska kislina, maltodekstrin, sladilo natrijev ciklamat, natrijev klorid, sladilo saharin, barvilo riboflavin.

Magnezij in kalij sta v vodni raztopini v obliki citrata.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem in pri sobni temperaturi. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Ne zamudite Black Friday popustov na vaše najljubše izdelke Vichy.

Ne zamudite Black Friday popustov na vaše najljubše izdelke Vichy.

Vam je pravkar zmanjkalo najljubšega izdelka za nego obraza Vichy? Brez panike, saj smo za vas pripravili posebne popuste na določene izdelke Vichy, za vsakogar nekaj, ne glede na to, koliko let in kakšen tip kože imate.  Pohitite, saj popusti 33% trajajo samo ta petek, 27. 11. 2020 ob spletnem ...