izbor

Dr. Böhm Magnesium Sport, šumeče tablete (40 tablet)

Osvežujoč napitek sadnega okusa omogoča hitro oskrbo z magnezijem in kalijem ter hkrati pogasi žejo. Idealno med športno aktivnostjo in po njej.
Več...
Pakiranje 40 šumečih tablet
12,90€

Dr. Böhm Magnesium Sport šumeče tablete pokrivajo veliko potrebo po magneziju in kaliju pri športni aktivnosti – plus vitamin C. Te hranilne snovi lahko telo, s pomočjo okusnega športnega napitka, hitro absorbira in porabi. Napitek hkrati osvežilno odžeja in zagotavlja oskrbo z zadostno količino tekočine.

Magnezij prispeva k sproščanju energije pri presnovi in k delovanju mišic in živčnega sistema.  Obenem prispeva k ravnotežju elektrolitov ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Kalij ima vlogo pri delovanju mišic in vzdrževanju normalnega krvnega tlaka ter prispeva k delovanju živčnega sistema.

Vitamin C ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Primerno za vegetarijance.

Proizvod je na seznamu t.i. Kölner liste
Prehranska dopolnila Dr. Böhm Magnesium Sport so redno testirana glede najpogostejših snovi, povezanih z dopingom in rezultati so dokumentirani na seznamu t.i. Kölner Liste.

Uporaba:
2 krat dnevno raztopite 1 šumečo tableto v kozarcu vode in popijte. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Vsebnost:

Sestavine: v 1 šumeči tableti (PDV*) V 2 šumečih tabletah (PDV*)
Magnezij 150 mg 40% 300 mg 80%
Kalij 250 mg 13% 500 mg  25%
Vitamin C 50 mg 63% 100 mg  125%

*PDV = priporočen dnevni vnos v %
Brez laktoze**, kvasa in glutena.
**<0,1 g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)

Sestavine:
citronska kislina, kalijev karbonat, magnezijev oksid, kalijev hidrogenkarbonat, aroma (limona), sredstvo za uravnavanje kislosti natrijev karbonat, askorbinska kislina, maltodekstrin, sladilo natrijev ciklamat, natrijev klorid, sladilo saharin, barvilo riboflavin.

Magnezij in kalij sta v vodni raztopini v obliki citrata.

Brez laktoze*, kvasa in glutena.

 *<0,1 g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)

Primerno za vegetarijance.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem in pri sobni temperaturi. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem in pri sobni temperaturi. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Poreklo: Avstrija.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Ob nakupu Vichy nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo ...