Dr. Böhm Magnesium Sport, vrečice (20 vrečic)

Hitra oskrba z magnezijem in kalijem brez tekočine. Zrnca se raztopijo neposredno na jeziku. Idealno za na pot, pred in med športno aktivnostjo. Oskrba z magnezijem in kalijem brez tekočine.
Več...
Pakiranje 20 vrečic
7,79€

Dr. Böhm Magnesium Sport, vrečice (20 vrečic)

Dr. Böhm Magnesium Sport vrečice so posebej razvite za potrebe športnikov. Priročno in enostavno se jih shrani v katerikoli športni opravi. Preprosto odprite vrečico vzdolž perforacije ter pustite, da se zrnca raztopijo v ustih, pogoltnine - in odidite dalje. Kadarkoli in kjerkoli. Hitro, enostavno, brez tekočine!

Magnezij prispeva k sproščanju energije pri presnovi in k delovanju mišic in živčnega sistema.  Obenem prispeva k ravnotežju elektrolitov ter k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Kalij ima vlogo pri delovanju mišic in vzdrževanju normalnega krvnega tlaka ter prispeva k delovanju živčnega sistema.

Vitamin C ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Primerno za vegetarijance. 

Proizvod je na seznamu t.i. Kölner liste
Prehranska dopolnila Dr. Böhm Magnesium Sport so redno testirana glede najpogostejših snovi, povezanih z dopingom in rezultati so dokumentirani na seznamu t.i. Kölner Liste.

Uporaba:

Po potrebi zaužijte vsebino največ treh vrečic na dan. Vrečico odprite vzdolž perforacije. Zrnca stresite neposredno na jezik in pustite, da se raztopijo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Vsebnost:

Sestavine: V 1 vrečici PDV* V 3 vrečicah PDV*
Magnezij 150 mg 40% 450 mg 120%
Kalij 100 mg 5% 300 mg 15%
Vitamin C 50 mg 63% 150 mg 88%

*PDV = priporočen dnevni vnos v %.

Brez laktoze**, kvasa in glutena.
**<0,1 g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)

Sestavine:
sredstvo za povečanje prostornine sorbitoli, sredstva za uravnavanje kislosti kalijevi tartarati, magnezijev oksid, L-askorbinska kislina, magnezijeve soli citronske kisline, sredstvo za uravnavanje kislosti kalcijev karbonat, aroma (tropsko sadje), sredstvo za zgostitev natrijeva karboksimetil celuloza, sladili acesulfam K in sukraloza.

Neto količina: 20 x 1,5 g. 

Brez laktoze*, kvasa in glutena. Primerno za vegetarijance.

*<0,1 g laktoze na 100 g izdelka (laktoza=mlečni sladkor)

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!  Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte na suhem in pri sobni temperaturi.

Poreklo: Avstrija.

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 20% ugodneje.

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 20% ugodneje.

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 12. 8. do 15. 8. 2022. Elenatal filmsko obložene tablete - Elenatal je prehransko dopolnilo za uporabo pred zanositvijo in do 12. tedna nosečnosti. Multivitaminski pripravek vsebuje količine ...