Drion 240 mm, dnevni vložki (10 vložkov)

Drion 240 mm dnevni vložki so ultra tanki 8 slojni anionski vložki s krilci iz 100% naravnih in okolju prijaznih materialov, ki ne dražijo kože, ne vsebujejo kemikalij, izjemno hitro vpijajo in prepuščajo zrak.
Več...
Pakiranje 10 vložkov
4,00€

Drion 240 mm dnevni vložki so ultra tanki 8 slojni anionski vložki s krilci iz 100% naravnih in okolju prijaznih materialov, ki ne dražijo kože, ne vsebujejo kemikalij, izjemno hitro vpijajo in prepuščajo zrak.  

Higienski vložki Drion so neklorirani, neodišavljeni damski higienski vložki, ki vsebujejo trak z negativnimi ioni.  

Vsi materiali, uporabljeni pri proizvodnji tovrstnih vložkov, so varni in ne vsebujejo nobenih kemikalij. Uporabljeni materiali so naravni in niso reciklirani.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€ prejmete še brezplačno dostavo. *Akcija ne velja za La Roche-Posay novosti: LRP Hyalu B5, krema proti gubam in ...