Ear Band-IT Ultra, ušesni trak s čepki za ušesa - velikost L (1 kos)

Neoprenski trak ULTRA s čepki za zaščito sluhovoda pred vdorom vode. Čepki so namenjeni zaščiti ušes pred vdorom vode v sluhovod pri plavanju in kopanju. Izdelek splošne rabe.
Več...
Pakiranje 1 trak + 2 čepka za ušesa v škatlici
21,97€
Lastnosti
Oblika: pripomoček, čepki, trak
Mesto uporabe: ušesa
Zdravje: zaščita, potovanje

Neoprenski zaščitni trak Ear Band-it ULTRA nudi zaščito pred vdorom vode v sluhovod. V kombinaciji s silikonskimi zaščitnimi čepki je idealna zaščita za ušesa, pri čemer prožen neopren daje prijeten občutek toplote.

Izdelani so iz vodoodpornega silikona, zaradi česar jih lahko uporabljate v bazenih s klorirano vodo, v morju, v kadi ali pod tušem. Čepki so prilagodljivi, plavajo na vodi, hranite jih lahko v priloženi škatlici.

Prilagodljiv neoprenski trak za ušesa Ear Band-It Ultra preprečuje izpad čepkov in dodatno varuje uho pred vdorom vode.

Prednosti čepkov za ušesa:

 • zaščita pred vdorom vode v sluhovod
 • prilagodljiva velikost in oblika
 • različne barve
 • plavajo na vodi
 • za večkratno uporabo

Velikosti ustrezajo …

 • M: otroci 4-9 let
 • L: 9+ let in odrasli

Vsebina kompleta:
1 trak + 2 čepka za ušesa v škatlici.

Barve dobavljenega izdelka ni mogoče izbirati.

Pomembno:
Za maksimalno zaščito priporočamo uporabo traku za ušesa Ear Band-It Ultra., da čepke uporabljate skupaj s trakom za ušesa. S trakom ne skačite na glavo v vodo.

Uporaba:

 1. Odtrgajte toliko silikona, kot ga potrebujete. Za starejše otroke in odrasle uporabite vso količino.
 2. Silikon oblikujte v kroglico, ki jo namestite na suh, čist slušni kanal. 
 3. S prsti kroglico raztegnite in jo oblikujte tako, da popolnoma zapolni zunanje uho.
 4. Ne potiskajte silikona globoko v slušni kanal.
 5. Čepek odstranite tako, da s prstom pritisnete na zadnjo stran uhlja in porinete čepek iz uhlja.

Silikonski čepki za ušesa so namenjeni ponovno uporabi, zato jih hranite v priročni prenosni škatlici. Uporabni niso več, ko se umažejo ali jih ne morete več primerno oblikovati. Priporočljiva uporaba pri plavanju, tuširanju in na splošno za zaščito pred vodo. Niso priporočljivi pri potapljanju v globine več kot 3 metre. Čeprav čepki niso namenjeni zaščiti pred hrupom, se slušne sposobnosti ob nošenju čepkov rahlo zmanjšajo. Trak bo ostal čist, tudi če ga uporabljate v bazenih s klorirano vodo, v kadi ali pod tušem. Če je pranje potrebno, uporabite blag detergent. Trak perite ročno in ga sušite na zraku.

Opozorila:
S čepkom prekrijte le odprtino ušesa. NE VSTAVLJAJTE in NE POTISKAJTE GA V UŠESNI KANAL. Silikonski čepki so varni za uporabo, če upoštevate navodila. Shranjujte izven dosega otrok. Čepki niso toksični, a če jih pogoltnete, lahko povzročijo težave, če zaprejo dihalno pot. Silikona ne raztegnite v pretanko plast. Preprečite stik čepkov z losjoni na osnovi naftnih derivatov in olj, ker tanjšajo silikonsko plast. Izogibajte se tudi stiku z lasmi.

Če potisnete čepek pregloboko v ušesni kanal, ga nikar ne skušajte izvleči sami s pomočjo pincete, vatiranih paličic ali podobnih pripomočkov, kajti lahko se zgodi, da boste čepek potisnili še globlje. Če je čepek v ušesnem kanalu kratek čas, ne bo povzročil škode, vendar čimprej poiščite pomoč zdravnika, ki ima ustrezne instrumente za odstranjevanje tujkov.

Proizvajalec:  Jacobus Pharmaceutical Co, Inc, ZDA.
Zastopnik: ZALOKER & ZALOKER D.O.O., KAJUHOVA ULICA 9, LJUBLJANA

Druge velikosti

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust. Popust vam bo obračunan v košarici. Akcija poteka od 29. 9. do 2. 10. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Vichy in La Roche-Posay, ki ...