Liposomski vitamin B12 v tekočini, Ekolife Natura (60 ml)

Liposomski vitamin B12 je prehransko dopolnilo v obliki tekočine. Tekočina vsebuje 1 mg/ml kobalamina (vitamin B12) v molekulski obliki hidroksikobalamin.
Več...
Pakiranje 60 ml
17,37€

Tekoči prehranski dodatek liposomski vitamin B12 vsebuje 2 mg hidroksikobalamina z okusom vanilije in marelice ter naravnim sladilom v 2 ml tekočine.

Liposomi so majhna maščobna telesca z dvoslojnim ovojem, ki služi kot transportno telo. Sredica liposoma je polna z vitaminom; govorimo o liposomskem vitaminu B12.

Liposomski vitamin B12 ima povečano biorazpoložljivost saj liposom omogoča pomoč pri topnosti vitamin B12 in pomaga pri absorpciji kobalamina (prehajanje vitamina B v sistemski krvni obtok) iz tankega črevesja.

Kako uporabljamo B12 vitamin v liposomski obliki?

Priporoča se dnevni vnos 2 ml pripravka z vitaminom B12. Liposomski vitamin B12 se odmerja po kapljicah; splošno velja, da ima ena kapljica vode volumen približno 0,05 ml. 

Pripravek Ekolife nature ima vdelano kapalko za odmerjanje kapljic. Kapljice liposomske oblike B12 vitamina lahko odmerimo samostojno ali jih nakapamo v vodo ali drugo hladno tekočino in pripravek zaužijemo peroralno. 

Da zagotovimo homogeno vsebnost vitamina B12, moramo stekleničko pred uporabo dobre pretresti. Na tak način se zagotovi, da se liposomski vitamin B12 primerno porazdeli po celotnem volumnu stekleničke. 

Vsebnost:

Sestavine Dnevni odmerek %PDV/RDA*
Vitamin B12 2 mg 80.000

*Priporočeni dnevni vnos.

1 ml  vsebuje: 1mg hidroksikobalamina.

Sestavine:
voda, naravno sladilo ksilitol, emulzija: sončnični lecitin, vlažilo: glicerol, kalijev sorbat (konzervans), vitamin B12 (hidroxicobalamin), okus: vanilija in marelica, antioksidant  vitamin E (d-alfa tokoferol).

Opozorila:
Priporočene dnevne količine ali odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Po odprtju hranite proizvod dobro zaprt, na hladnem in suhem prostoru, ter ga porabite v dveh mesecih. Hraniti izven  dosega otrok. Pretirana uporaba ksilitola ima lahko odvajalni učinek.

Primerno za vegetarijance in vegane.

Proizvedeno v EU za Ekolife natura d.o.o.

Blank slika
La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

La Roche-Posay Toleriane Sensitive nega vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna poštnina.

Pri občutljivi koži je poleg obnavljanja zunanje pregrade bistvenega pomena tudi ohranjanje njene mikrobiotične pregrade – nevidne pregrade, ki naravno ščiti kožo, da bi zmanjšala njeno občutljivost. To je vloga prebiotikov. LRP Toleriane Sensitive, nega za občutljivo kožo (40 ml)Vlaži kožo 48 ...