Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Elenatal, 30 filmsko obloženih tablet

Izdelek iz družine Elevit za obdobje pred zanositvijo in do 12. tedna nosečnosti* 12 vitaminov in 8 mineralov.
Več...
Pakiranje 30 filmsko obloženih tablet
14,65€

Elenatal je prehransko dopolnilo za uporabo pred zanositvijo in do 12. tedna nosečnosti. Multivitaminski pripravek vsebuje količine vitaminov in mineralov, ki so posebej prilagojene potrebam žensk v obdobju načrtovanja nosečnosti in prvega trimesečja nosečnosti.

  • Folat ima vlogo pri delitvi celic in prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo. Dodaten vnos folne kisline zviša raven folatov pri nosečnici. Nizka raven folata pri nosečnici predstavlja dejavnik tveganja okvare nevralne cevi pri razvijajočem se plodu. Koristni učinek se doseže, če vsaj en mesec pred zanositvijo in do trimesece po zanositvi prehrano dopolnjujete s 400 μg folne kisline na dan. Okvare nevralne cevi nastanejo zaradi številnih dejavnikov tveganja, povečana raven folatov pa ne more nujno preprečiti nastanka okvar nevralne cevi, saj lahko povečanje tveganja omenjenih okvar ne glede na raven folatov povzročijo tudi drugi dejavniki, npr. dedni.
  • Železo ter vitamina B6 in B12 prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Železo ima vlogo pri nastajanju rdečih krvničk in hemoglobina.
  • Vitamin C, vitamina B6 in B12, baker in folat imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema.
  • Cink ima vlogo pri plodnosti in razmnoževanju. Vitamin B6 ima vlogo pri uravnavanju delovanja hormonov. Jod je pomembna hranilna snov za ljudi. Čeprav ga potrebujemo zgolj v majhnih količinah, ima še pomembno vlogo pri nastajanju hormonov ščitnice in normalnemu delovanju ščitnice.

Uporaba:
Če načrtujete nosečnost ali ste noseči, vzemite eno tableto na dan z nekaj vode.

Vsebnost:

Vitamini V 1 tableti: %PDV*
Vitamin C 85 mg 106
Niacin 18 mg 113
Vitamin E 10 mg 83
Pantotenska kiselina / kislina 6 mg 100
Vitamin B6 1,9 mg 136
Tiamin (vitamin B1) 1,4 mg 127
Riboflavin (vitamin B2) 1,4 mg 100
Folna kislina (pteroilmonoglutaminska kislina in kalcijev-L-metilfolat) 800 μg/ (min. 400μg/ min. 400 μg) 400
Vitamin A 770 μg 96
Biotin 30 μg 60
Vitamin D 5 μg 100
Vitamin B12 2,6 μg 104

 

Minerali V 1 tableti: %PDV*
Kalcij 125 mg 16
Magnezij 100 mg 27
Železo 14 mg 100
Cink 11 mg 110
Mangan 2 mg 100
Baker 1 mg 100
Jod 150 μg 100
Selen 60 μg 109

*PDV = priporočeni dnevni vnos.

Sestavine:
kalcijev karbonat, sredstvo za povečanje prostornine (mikrokristalična celuloza),magnezijev oksid, askorbinska kislina, železov fumarat, želirno sredstvo (hidroksipropilmetil celuloza), cinkov citrat, sredstvo proti sprijemanju (zamrežena natrijeva karboksimetil celuloza), nikotinamid, DL-alfa-tokoferil acetat, sredstvi za glaziranje (stearinska kislina, smukec), sredstvi proti sprijemanju (silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin), kalcijev D-pantotenat,manganov sulfat, barvilo (titanov dioksid), kalijev jodid, bakrov sulfat, piridoksin hidroklorid, tiamin mononitrat, riboflavin, retinil palmitat, kalcijev L-metilfolat, pteroilmonoglutaminska kislina, natrijev selenit, D-biotin, holekalciferol, cianokobalamin.

Neto količina: 33 g (30 tableta / tablet po 1,1 g).

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo uživanje prehranskega dopolnila v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Shranjujte pri temperaturi do 25°C v originalni embalaži. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

* Elenatal,  Navodilo za uporabo
** Metafolin je registrirana blagovna znamka družbe Merck KgaA, Darmstadt ,Nemčija.

Zastopnik za Slovenijo: Bayer d.o.o., Bravničarjeva 13, 1000 Ljubljana.
Proizvajalec: Delpharm Gaillard, 33 rue de l'Industrie, 74240 Gaillard, Francija.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...