Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

EleBaby, kapsule - paket

Članek: Mama lahko svojemu nerojenemu otroku zagotovi najboljši začetek.
EleBaby kapsule so prehransko dopolnilo sestavljeno posebej skrbno za nosečnice v drugem in tretjem tromesečju.
Več...
Pakiranje 30 kapsul + 125 ml
19,50€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: kri, kosti, oči, možgani
Vsebnost: vitamini, minerali, omega 3
Zdravje: odpornost

EleBaby kapsule so prehransko dopolnilo sestavljeno posebej skrbno za nosečnice v drugem in tretjem tromesečju. Gre za celovito prehransko dopolnilo z omega-3 maščobnimi kislinami ter vitamini in minerali, ki so potrebni v nosečnosti.

EleBaby je posebna formula, ki vsebuje skupaj 18 vitaminov in mineralov ter 200 mg omega-3 maščobne kisline DHK (dokozaheksaenojska kislina). Poleg tega EleBaby vsebuje tudi posebno obliko folne kisline (Metafolin)*, za katero je značilna izboljšana biološka uporabnost/biorazpoložljivost.

*Metafolin je registrirana blagovna znamka družbe Merck KgaA, Darmstadt, Nemčija

DHK je dolgoverižna polinenasičena maščobna kislina, ki sodi med t. i. maščobne kisline omega-3. Njen vnos prek matere pomaga pri normalnemu razvoju možganov in oči pri fetusu in dojenčku, dojenim z materinim mlekom. Koristni učinek je dosežen z dnevnim vnosom 200 mg DHA poleg priporočenega dnevnega vnosa omega-3 maščobnih kislin za odrasle, tj. 250 mg DHA in eikozapentaenojske kisline (EPA).

V prehranskem dopolnilu EleBaby so kot vir DHK uporabili ribje olje MEG-3**. Olje je proizvedeno skladno z najvišjimi standardi kakovosti in prečiščenosti v obratu, ki ima vzpostavljen sistem dobre proizvodne prakse.

**MEG-3 je blagovna znamka družbe DSM

Folna kislina prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo in ima vlogo pri delitvi celic. Železo in vitamina B6 ter B12, imajo vlogo pri nastajanju rdečih krvničk.

Vitamini A, B6, B12, C ter baker, železo in selen imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Folna kislina prispeva k delovanju imunskega sistema.

Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje kosti. Vitamin D prispeva k ohranjanju kosti zdravih kosti ter k delovanju imunskega sistema.

Uporaba in priporočena dnevna količina:
Ena kapsula na dan, skupaj s hrano. Priporočamo, da se EleBaby jemlje od 13. tedna nosečnosti do konca nosečnosti.

Vsebnost:

Vitamini 1 kapsula (1,16 g) vsebuje %PDV/RDA*
Vitamin C 85 mg 106
Niacin 18 mg 113
Vitamin E 10 mg 83
Pantotenska kislina 6 mg 100
Vitamin B6 1,9 mg 136
Tiamin 1,4 mg 127
Riboflavin 1,4 mg 100
Vitamin A 771 mcg 96
Folna kislina 400 mcg 200
-od tega: pteroilmonoglutaminska kislina 200 mcg  
-od tega: kalcujev-L-metilfolat 225 mcg  
Biotin 30 mcg 60
Vitamin D 5 mcg 100
Vitamin B12 2,6 mcg 104
Minerali in elementi v sledeh ter druge snovi    
Magnezij 57 mg 15
Železo 14 mg 100
Cink 10 mg 100
Baker 1 mg 100
Jod 150 mcg 100
Selen 60 mcg 109
     
DHA/DHK** 200 mg -
EPA/EPK** 80 mg -

*PDV/RDA - priporočen dnevni vnos
**Omega-3: dokozaheksaenojska (DHK) in eikozapentaenojska kislina (EPK)

Sestavine:
Ribje olje
(koncentriran vir maščobnih kislin omega-3), želatina, L-askorbinska kislina, sredstvo za ohranjanje vlage (glicerol), magnezijev oksid, sredstvo za zgostitev (rumeni čebelji vosek), železov fumarat, nikotinamid, beta-karoten, DL α-tokoferil acetat, cinkov oksid, kalcijev D-pantotenat, sredstvo za zgostitev (silicijev dioksid), barvio (železovi oksidi), bakrov sulfat, cianokobalamin, piridoksin hidroklorid, tiamin mononitrat, riboflavin, kalijev jodat, pteroilmonoglutaminska ksilina, kalcijev L-metilfolat, holekalciferol, natrijev selenit, D-biotin, emulgator (sojin lecitin).

Alergeni: Riba, soja

Neto količina: 35 g (30 kapsul po 1,16 g)

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo uživanje prehranskega dopolnila v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte pri temperaturi do 25°C v originalni embalaži.

Več o darilu si preberite tukaj.

Izkoristite izjemno ponudbo izdelkov nuMe in ustvarite najboljšo podobo sebe!

Izkoristite izjemno ponudbo izdelkov nuMe in ustvarite najboljšo podobo sebe!

Preizkusi in se sama prepričaj o znanstveno najbolj podprtem prehranskem režimu za učinkovito znižanje telesne teže v zelo nizkoenergijski dieti, ki je že spremenil življenja mnogim Posamični izdelki nuMe so vam do 26.10.2017 na voljo 25% ugodneje, nuMe Slim Paketi pa so vam na voljo še dodatnih ...