Ensure Compact, banana (4 x 125 ml)

Visokoenergijska, popolna in uravnotežena prehrana. Za prehransko uravnavanje bolnikov s podhranjenostjo, povezano z boleznijo, ali pri katerih obstaja nevarnost za njen razvoj.
Več...
Pakiranje 4 x 125 ml
9,51€

Živilo za posebne zdravstvene namene.

Na 125 ml: 2,4 kcal/ml; 300 kcal; 12,8 g beljakovin.

Za prehransko uravnavanje bolnikov s podhranjenostjo, povezano z boleznijo, ali pri katerih obstaja nevarnost za njen razvoj. Za oralno uporabo.

Za več informacij glejte zunanjo ovojnino. Ni za posamezno prodajo/distribucijo. Vsebuje mleko in sojo.

Uporaba:
Pripravljeno za uporabo. DOBRO PRETRESITE. Po odprtju pokrijte, shranite v hladilniku in porabite v 24 urah. Zaprt izdelek shranjujte pri sobni temperaturi.

Pomembno obvestilo:
Ta izdelek je primeren kot samostojni ali dopolnilni vir prehrane in se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom. Za zagotavljanje zadostne hidracije spremljajte vnos tekočine. Ni namenjen za uporabo pri otrocih, razen če to priporoči zdravnik ali drug usposobljen zdravstveni delavec. Ni primeren za bolnike z galaktozemijo. Ni za parenteralno uporabo. Brez glutena.

Sestavine:
Voda, hidroliziran koruzni škrob, mlečne beljakovine, rastlinska olja (repično, sončnično z visoko vsebnostjo oleinske kisline, koruzno), saharoza, minerali (kalijev klorid, kalcijev citrat, dibazični magnezijev fosfat, železov sulfat, kalijev citrat, cinkov sulfat, manganov sulfat, bakrov sulfat, kalijev jodid, natrijev molibdat, kromov klorid, natrijev selenat), emulgator: sojin lecitin, arome, regulator kislosti: E525, holin klorid, vitamini (C, E, niacinamid, kalcijev pantotenat, B6, B1, B2, vitamin A palmitat, folna kislina, K1, biotin, D3, B12), stabilizatorja (E460, E466) , barvilo: E100.

Pakirano v kontrolirani atmosferi.

Izdelano v EU.
Distr.: SI - Abbott Laboratories d.o.o., Dolenjska cesta 242c, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...