Ensure Plus Advance, banana - 4 x 220 ml

Za dietetsko uravnavanje podhranjenih bolnikov in/ali bolnikov z izgubo mase, moči in funkcionalnosti mišic. Ensure Plus Advance je visokoenergijska, popolna in uravnotežena prehrana, bogata z beljakovinami in vitaminom D.
Več...
Pakiranje 4 x 220 ml
12,83€

Živilo za posebne zdravstvene namene

1,5 kcal/ml

Za dietetsko uravnavanje podhranjenih bolnikov in/ali bolnikov z izgubo mase, moči in funkcionalnosti mišic. Ensure Plus Advance je visokoenergijska, popolna in uravnotežena prehrana, bogata z beljakovinami in vitaminom D, ki vsebuje FOS* in CaHMB**.

Priporočeno odmerjanje:
2 plastenki/dan.

Navodila za uporabo:
Izdelek je pripravljen za uporabo. Pred uporabo morate izdelek dobro pretresti. Po odprtju ga pokrijte in ga hranite v hladilniku. Uporabite v roku 24 ur. Zaprt izdelek shranjujte na sobni temperaturi.

Pomembno obvestilo:
Ensure Plus Advance je primeren kot dodatek prehrani. Uporablja se pod zdravniškim nadzorom. Ni namenjen za uporabo pri otrocih, razen če to priporoči zdravnik ali drug usposobljen zdravstveni delavec. Ni primeren za bolnike z galaktozemijo. Ni za parenteralno uporabo. Brez glutena.

Shranjevanje:
Zaprt izdelek shranjujte na sobni temperaturi. Po odprtju ga hranite v hladilniku, neuporabljenega pa po 24 urah zavrzite.

Sestavine:
Voda, hidrolizirani koruzni škrob, mlečne beljakovine, saharoza, rastlinsko olje (oljna ogrščica, koruza), izolat sojinih beljakovin, minerali (kalijev citrat, natrijev citrat, tribazični kalcijev fosfat, magnezijev karbonat, kalijev klorid, železov sulfat, cinkov sulfat, manganov sulfat, bakrov sulfat, natrijev molibdat, kalijev jodid, kromov klorid, natrijev selenat), FOS*, CaHMB**, aroma, emulgator: sojin lecitin, stabilizator (E460, E466, E418), holin klorid, vitamini (C, E, niacinamid, kalcijev pantotenat, beta-karoten, B6, B1, B2, vit. A palmitat, folna kislina, K1, D3, biotin, B12), L-karnitin. * Fruktooligosaharidi. ** Kalcijev β-hidroksi-β-metilbutirat monohidrat. 

Alergeni: Soja in mleko.

Izdelovalec:
Izdelano v EU. SI - Abbott Laboratories d.o.o., Dolenjska cesta 242c, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki Avene Hydrance so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 24.9. do 30.9.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.