Ensure Compact, jagoda (4 x 125 ml)

Visokoenergijska, popolna in uravnotežena prehrana. Za prehransko uravnavanje bolnikov s podhranjenostjo, povezano z boleznijo, ali pri katerih obstaja nevarnost za njen razvoj.
Več...
Pakiranje 4 x 125 ml
9,51€

Živilo za posebne zdravstvene namene.

Na 125 ml: 2,4 kcal/ml; 300 kcal; 12,8 g beljakovin.

Za prehransko uravnavanje bolnikov s podhranjenostjo, povezano z boleznijo, ali pri katerih obstaja nevarnost za njen razvoj. Za oralno uporabo.

Vsebuje mleko in sojo.

Uporaba:
Pripravljeno za uporabo. DOBRO PRETRESITE. Po odprtju pokrijte, shranite v hladilniku in porabite v 24 urah. Zaprt izdelek shranjujte pri sobni temperaturi.

Pomembno obvestilo:
Ta izdelek je primeren kot samostojni ali dopolnilni vir prehrane in se mora uporabljati pod zdravniškim nadzorom. Za zagotavljanje zadostne hidracije spremljajte vnos tekočine. Ni namenjen za uporabo pri otrocih, razen če to priporoči zdravnik ali drug usposobljen zdravstveni delavec. Ni primeren za bolnike z galaktozemijo. Ni za parenteralno uporabo. Brez glutena.

Sestavine:
voda, hidroliziran koruzni škrob, mlečne beljakovine, rastlinska olja (repično, sončnično z visoko vsebnostjo oleinske kisline, koruzno), saharoza, minerali (kalijev klorid, kalcijev citrat, dibazični magnezijev fosfat, železov sulfat, kalijev citrat, cinkov sulfat, manganov sulfat, bakrov sulfat, kalijev jodid, natrijev molibdat, kromov klorid, natrijev selenat), emulgator: sojin lecitin, arome,
regulator kislosti: E525, holin klorid, vitamini (C, E, niacinamid, kalcijev pantotenat, B6, B1, B2, vitamin A palmitat, folna kislina, K1, biotin, D3, B12), stabilizatorja (E460, E466), barvilo: E120.

Pakirano v kontrolirani atmosferi.

Izdelano v EU.
Distr.: SI - Abbott Laboratories d.o.o., Dolenjska cesta 242c, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je ta vikend na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 16.4. do 19.4.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja samo za ...