Ensure Plus Advance, jagoda - 4 x 220 ml

Za dietetsko uravnavanje podhranjenih bolnikov in/ali bolnikov z izgubo mase, moči in funkcionalnosti mišic. Ensure Plus Advance je visokoenergijska, popolna in uravnotežena prehrana, bogata z beljakovinami in vitaminom D.
Več...
Pakiranje 4 x 220 ml
12,83€

Živilo za posebne zdravstvene namene

1,5 kcal/ml

Za dietetsko uravnavanje podhranjenih bolnikov in/ali bolnikov z izgubo mase, moči in funkcionalnosti mišic. Ensure Plus Advance je visokoenergijska, popolna in uravnotežena prehrana, bogata z beljakovinami in vitaminom D, ki vsebuje FOS* in CaHMB**.

Priporočeno odmerjanje:
2 plastenki/dan.

Navodila za uporabo:
Izdelek je pripravljen za uporabo. Pred uporabo morate izdelek dobro pretresti. Po odprtju ga pokrijte in ga hranite v hladilniku. Uporabite v roku 24 ur. Zaprt izdelek shranjujte na sobni temperaturi.

Pomembno obvestilo:
Ensure Plus Advance je primeren kot dodatek prehrani. Uporablja se pod zdravniškim nadzorom. Ni namenjen za uporabo pri otrocih, razen če to priporoči zdravnik ali drug usposobljen zdravstveni delavec. Ni primeren za bolnike z galaktozemijo. Ni za parenteralno uporabo. Brez glutena.

Shranjevanje:
Zaprt izdelek shranjujte na sobni temperaturi. Po odprtju ga hranite v hladilniku, neuporabljenega pa po 24 urah zavrzite.

Sestavine:
voda, hidrolizirani koruzni škrob, mlečne beljakovine, saharoza, rastlinsko olje (oljna ogrščica, koruza), izolat sojinih beljakovin, FOS*, minerali (kalijev citrat, tribazični kalcijev fosfat, natrijev citrat, magnezijev karbonat, kalijev klorid, železov sulfat, cinkov sulfat, manganov sulfat, bakrov sulfat, natrijev molibdat, kalijev jodid, kromov klorid, natrijev selenat), CaHMB**, aroma, emulgator: sojin lecitin, stabilizator (E460, E466, E418), holin klorid, regulator kislosti: E525, vitamini (C, E, niacinamid, kalcijev pantotenat, beta-karoten, B1, B6, B2, vit. A palmitat, folna kislina, K1, D3, biotin, B12), L-karnitin, barvilo: E120. * Fruktooligosaharidi. ** Kalcijev β-hidroksi-β-metilbutirat monohidrat.

Alergeni: Soja in mleko.

Izdelovalec:
Izdelano v EU. SI - Abbott Laboratories d.o.o., Dolenjska cesta 242c, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Slika je simbolična.

Namesto izdelka poskusite

Drugi okusi

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...