Eterično olje Nerolija v 5% jojobi Eteris (10 ml)

Aromaterapija - Nasveti za pisano jesensko uporabo.
Eterično olje nerolija ima enega najbolj edinstvenih vonjev. Neroli je pridobljen iz cvetov pomarančevca, zato je tudi zelo drago in izredno cenjeno v parfumskih in kozmetičnih izdelkih.
Več...
Pakiranje 10 ml
13,05€

Ime neroli naj bi olje dobilo po italijanski princesi iz Nerolija (kraja v Laciju), ki je živela v 17. st. in je olje obilno uporabljala.

Eterično olje je učinkovito pri negi suhe kože, saj pospešuje njeno obnovo in uravnava vlažnost kože.

V mešanicah se dobro ujema z: Geranija, Sivka, Jasmin, Vrtnica, Grenivka, Bergamotka, Limona, Pomaranča, Rožmarin, Sandalovina, Ilang-ilang ….

Botanično ime Citrus aurantium ssp. amara
Pridobivanje parna destilacija cvetov
Vonj citrusni, cvetni, sladkast
Intenziteta nežna
Nota srednja
Maksimalna koncentracija RIFM do 5 % (1 do maks. 10 kapljic na 10 ml)

Sestavine (INCI):
SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER OIL, LINALOOL*, LIMONENE*, FARNESOL*, GERANIOL*, CITRAL* (*NARAVNA SESTAVINA ETERIČNEGA OLJA).

Poreklo: Maroko.

Shranjevanje:
Hranimo pri temperaturi pod 25 ° C, zaščiteno pred svetlobo.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...