Eteris, eterično olje brin (10 ml)

Aromaterapija - Nasveti za pisano jesensko uporabo.
100 % čisto in naravno eterično olje brina. Pridelava in proizvodnja v Sloveniji.
Več...
Pakiranje 10 ml
9,53€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: olje
Mesto uporabe: telo
Vsebnost: zelišča, eterična olja
Zdravje: masaža, kopanje

Brin je divje grmičevje, ki navadno zraste do višine 1,5 metra. Raste na mnogih predelih sveta in je pogost tudi v Sloveniji, predvsem na Notranjskem in Krasu. Grm brina ima igličasto oblikovane liste, zeleno-rumene cvetove in modro-sive jagode.

Eterično olje v ponudbi je izviren slovenski izdelek, pridobljen s parno destilacijo po fermentaciji zrelih jagod. Olje odkupujemo samo od slovenskih kmetov, saj velja slovensko brinovo olje za najboljše na svetu!

Eterično olje ima čisto in svežo terpentinasto zgornjo noto. Podton je lesen, balzamičen, z vonjem po dimu. Eterično olje brina je osvežilno olje. 

Poreklo Slovenija
Botanično ime Juniperus communis
Prevladujoča kemijska skupina Monoterpeni
Vonj Svež, sladko-balzamičen
Pridobivanje Parna destilacija fermeniranih brinovih jagod
Nota Nizka
Intenzivnost vonja Srednja

Uporaba:
Kot olje za masažo:  Dodamo do 18 kapljic eteričnega olja v 10 ml osnovnega rastlinskega olja. Eterično olje lahko uporabimo tudi za aromaterapijo.

Sestavine (INCI):
juniperus communis fruit oil, limonene*, citronellol*, linalool*, citral*
*naravna sestavina eteričnega olja

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine* ...