izbor

Eteris Fokus, aroma koncentrat - steklenička s kapalko (10 ml)

Aroma koncentrat Fokus je mešanica naravnih eteričnih olj.
Več...
Pakiranje 10 ml
9,17€

Eteris Fokus aroma koncentrat lahko uporabljajo tudi mladostniki (od 12. leta dalje). Aroma koncentrat Fokus smo natočili v 10-mililitrsko stekleničko, ki ima priloženo kapalko za lažje in natančnejše odmerjanje.

Eteris Fokus aroma koncentrat glavne sestavine:

  • rožmarin,
  • bosvelija,
  • poprova meta,
  • vetiver in
  • limonska trava.

Uporaba
Kopel
Na 5 g soli kanite do 30 kapljic Fokusa, aroma koncentrata, in raztopite v kopalni kadi.

Zračna difuzija
Koncentrat uporabite za zračno difuzijo v difuzorju ali izparilniku. Uporabljeno količino prilagodite velikosti prostora (npr. za prostor, velik okoli 20 kvadratnih metrov, uporabite 15 kapljic Aroma koncentrata Fokus).

Nasvet
Aroma koncentrat Fokus vsebuje enaka eterična olja kot kroglični aplikator (roll on) Fokus, bistveno pa se razlikujeta po načinu uporabe.

Tako vam svetujemo, da izberete obliko izdelka, ki bolj ustreza načinu, na katerega ga nameravate uporabljati. Kroglični aplikator je primeren za neposreden nanos na kožo in ga lahko nesete vsepovsod s seboj (npr. v službo, šolo ….), koncentrat pa je primeren za uporabo v difuzorju in kopeli.

Opozorila:
Aroma koncentrata Fokus nikoli ne nanašajte neposredno na kožo! Ne uporabljajte v času nosečnosti. Primerno za mladostnike in odrasle. Shranjujte pri temperaturi pod 25 0°C, zaščiteno pred svetlobo.

4 razlogi za uporabo izdelkov iz linije Moj Eteris

  1.  Mešanice so sestavljene iz naravnih eteričnih olj, ki jih poznate iz linije Eteris. Vsa ta eterična olja imajo certifikat Aromacert Essence ter certifikata Naravna kozmetika ali Ekološka kozmetika, ki ju podeljuje IKC UM.
  2. Eterična olja so skrbno izbrana glede na namen mešanice in odmerjena v količinah, ki ponuja optimalno sinergijo njihovega delovanja.
  3. Pripravili smo jih v sodelovanju s certificirano aromaterapevtko.
  4. Steklena embalaža omogoča ohranjanje kakovosti eteričnih olj. Stekleničke s krogličnim aplikatorjem so zelo priročne za nanašanje na kožo in dovolj majhne, da jih imate lahko vedno s seboj. Aroma koncentrati pa imajo priloženo kapalko, ki omogoča natančno odmerjanje.

Sestavine:
Mešanica eteričnih olj bosvelije, poprove mete, limonske trave, rožmarina in vetiverja v denaturiranem alkoholu.

Sestavine (INCI):
ALCOHOL DENAT., BOSWELLIA CARTERII GUM OIL, MENTHA PIPERITA OIL, CYMBOPOGON FLEXUOSUS OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OIL, VETIVERIA ZIZANIOIDES ROOT OIL, TOCOPHERYL ACETATE, LINALOOL*, LIMONENE*, CITRONELLOL*, ISOEUGENOL*, EUGENOL*GERANIOL*, CITRAL*

*naravne sestavine eteričnih olj

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Eucerin dnevi na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov Eucerin prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Akcija poteka od 23. 1. do 3. 2. 2023.  *Akcija ne velja za pakete izdelkov Eucerin, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji.