Eucerin Aquaphor, mazilo za telo v spreju (250 ml)

.: Ob nakupu izdelkov Eucerin nad 20€ prejmete darilo: Eucerin potovalni set :.

Ob nakupu izdelkov Eucerin nad 20€ prejmete darilo: Eucerin potovalni set.
Hladilni sprej brez vode takoj ublaži in pomiri suho do zelo suho, hrapavo ali razdraženo kožo povsod po telesu.
Več...
Pakiranje 250 ml
17,46€

Eucerin Aquaphor mazilo za telo v spreju je idealno za roke, noge in druge večje ali težko dostopne dele telesa, kjer zadrži vlago v koži in jo ohrani navlaženo ter pospeši njeno regeneracijo. Izdelka se ne sme uporabljati na obrazu.

Eucerin Aquaphor mazilo v spreju za suho, razdraženo kožo.

Če je funkcija bariere kože oslabljena, koža postane bolj dovzetna za zunanje dražeče snovi. Da resnično pomirimo razdraženo kožo, pogosto potrebujemo več kot zgolj losjon. Za obnovitev suhe ali razdražene kože je lahko potrebno mazilo, vendar je nanos običajnega mazila na večje predele telesa, kot so roke, noge ali trup, lahko težaven in zamuden.

Za preprosto in takojšnjo hladilno pomiritev večjih delov telesa smo zasnovali Eucerin Aquaphor mazilo za telo v spreju. Inovativni sprej omogoča, da dosežete vse dele telesa. Šoba zagotavlja neprekinjen, enakomeren nanos mazila in deluje tudi, ko je obrnjena navzdol – tako lahko suho kožo kjer koli na telesu namažete z vseh smeri. Mazilo brez vode klinično dokazano obnovi suho, razdraženo kožo, tako da ustvari idealno zaščitno bariero za regeneracijo in takoj poskrbi za občutek ohladitve in pomiritve kože. 

Formula je obogatena z glicerinom in pantenolom, da pomaga ohranjati raven vlage v koži in spodbuja njeno obnovitev. To mazilo v spreju za prvo pomoč, ki ne vsebuje konzervansov in dišav, je vlažilni izdelek, ki klinično dokazano pomiri zelo suho kožo. Koža je vidno regenerirana, zaščitena in obnovljena.

Lastnosti:
hitro se vpije, brez dišav, brez konzervansov, brez vode, nekomedogeno, formula v spreju za enostaven nanos, vlažilno, nemastno, primerno za občutljivo kožo.

Glavne sestavine:

  • glicerin in
  • pantenol.

Uporaba:

  • 1. korak – Pred uporabo dobro pretresite.
  • 2. korak – Nanesite na kožo z razdalje 15 cm.
  • 3. korak – Po potrebi nežno vtrite v kožo. 

Nanos ponovite tolikokrat, kot je potrebno. Ne uporabljajte na odprtih, krvavečih ali mokrih ranah. Ne pršite neposredno na obraz ali v njegovo bližino. Izogibajte se daljšemu pršenju in neposrednemu vdihavanju. 

Za najboljše rezultate uporabljate skupaj z izdelkom za umivanje občutljive in suhe kože, kot je Eucerin pH5 olje za prhanje.

Opozorila:
Nevarnost. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršite proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C/122°F. Hraniti zunaj dosega otrok. Patieda, da razpršilo ne pride v oči. Izdelka ne nanašajte na razdraženo ali poškodovano kožo.

Sestavine (INCI):
Butane  Paraffinum Liquidum  Cera Microcristallina  Paraffin  Lanolin Alcohol  Pantenol  Glicerin  Bisabolol.

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 20% ugodneje.

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 20% ugodneje.

Prehranska dopolnila Elenatal, Elebaby in Elemama so vam na voljo 20% ugodneje. Akcija traja od 12. 8. do 15. 8. 2022. Elenatal filmsko obložene tablete - Elenatal je prehransko dopolnilo za uporabo pred zanositvijo in do 12. tedna nosečnosti. Multivitaminski pripravek vsebuje količine ...