akcija

Eucerin Sun Dry Touch, prozoren sprej za zaščito pred soncem ZF 50 (200 ml)

Ali tudi vi kuhate sončne kreme na plaži? [Eucerin vikend]: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.
Eucerin Sun sprej ZF 50 je prozoren sprej, primeren za zaščito občutljive kože telesa, tudi kože, nagnjene k aknam.
Več...
Pakiranje 200 ml
Redna cena 22,51€
16,88€

Eucerin Sun Dry Touch prozoren sprej za zaščito pred soncem ZF 50 je sprej za zaščito telesa pred soncem, ki je primeren za občutljivo kožo, vključno s kožo, nagnjeno k aknam. Napredna spektralna tehnologija združuje širokopasovne in fotostabilne UVA-/UVB-filtre za visoko UV-zaščito z licochalconom A, da nevtralizira proste radikale, ki jih povzročata UV- in HEV-svetloba.

Aerosol za pršenje v več položajih omogoča hiter in enostaven nanos na težko dostopnih območjih kože. Prozoren in nemasten sprej se hitro vpije, osveži kožo in je vodoodporen.

Eucerin Sun Dry Touch prozoren sprej za zaščito pred soncem ZF 50 je primeren za občutljivo kožo, vključno s kožo, nagnjeno k aknam, kar je klinično in dermatološko potrjeno.

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da občutljiva koža, vključno s kožo z atopijskim dermatitisom, izdelek dobro prenaša.

Lastnosti:

  • hitro se vpije
  • nemastno
  • nelepljivo
  • vodoodporno

Uporaba:
Izdelek temeljito pretresite in nato izdatno nanesite pred izpostavljenostjo soncu. Pustite, da se izdelek povsem vpije, in se izogibajte neposrednemu stiku s tekstilom in trdimi površinami, saj lahko na njih ostanejo madeži. Izdelek pogosto ponovno nanesite. To je še posebej pomembno po plavanju, potenju in otiranju z brisačo, ko se prvotna zaščita zmanjša. Nikoli ne pršite neposredno v obraz in se izogibajte vdihavanju. Raven zaščite je odvisna od uporabljene količine.

Opozorila:
Premajhna količina izdelka pomembno zmanjša raven zaščite. Kljub nanosu izdelka za zaščito pred soncem se ne zadržujte predolgo na soncu, saj prekomerna izpostavljenost predstavlja resno grožnjo za zdravje in tudi visok ZF ne zagotavlja 100 % zaščite. 

Med nanosom in po njem se izogibajte virom vžiga. Pred uporabo dobro pretresite. Ne pršite neposredno v obraz/izogibajte se vdihavanju. Pred izpostavljenostjo soncu izdelek izdatno nanesite in ga redno ponovno nanašajte, še posebno po plavanju, potenju in otiranju z brisačo, da ohranite prvotno zaščito. Premajhna količina izdelka za zaščito pred soncem pomembno zmanjša raven zaščite. Ne zadržujte se predlogo na soncu, tudi le ste nanesli izdelek za zaščito pred soncem. Prekmoerna izpostavljenost soncu predstavlja resno grožnjo za zdravje. Dojenčkov in majhnih otrok  ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. Pustite, da se izdelek povsem vpije in se izogibajte neposrednemu stiku s tekstilom in trdimi površinami, saj lahko na njih ostanejo madeži. 

Nevarnost. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršite proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50°C/122°F. Hraniti zunaj dosega otrok. Patieda, da razpršilo ne pride v oči. Izdelka ne nanašajte na razdraženo ali poškodovano kožo.

Video:

Sestavine (INCI):
Alcohol Denat, Butane, Isobutane, Propane, C12-15 Alkyl Benzoate, Homosalate, Octocrylene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Dibutyl Adipate, Glycerin, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Acrylates-Octylacrylamide-Copolymer, Aqua, Benzoic Acid, Parfum

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 7.5. do 10.5.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna ...