Filorga Meso-Mask, maska za zgladitev gub (50 ml)

Maska za zgladitev gub Filorga Meso Mask za zdravo in bleščečo polt z NCTF kompleksom in hialuronsko kislino. Maska je formulirana na osnovi mezoterapevtskih treatmajev, ki se uporabljajo v dermatoloških ordinacijah.
Več...
Pakiranje 50 ml
45,04€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: maska
Mesto uporabe: obraz, vrat, dekolte
Oznaka: gube, izrazne gube, utrujenost

Filorga Meso-Mask maska se uporablja za osvežitev starejše-zgledajoče kože obraza. Edinstvena Meso Mask formula vpliva na:

  • Zgladitev gub, ki so posledica staranja kože.
  • Zmanjševanje znakov utrujenosti kože.
  • Vzpostavitev mladostne in bleščeče polti.

Meso Mask

Staranje kože, predvsem na obrazu, naj bi bila po znanstvenih študijah povezava z oslabljenim delovanjem dermalnih fibroblastov, katerih primerna dejavnost vzpostavlja videz mlade kože. 

NCTF kompleks v Filorga Meso-Mask maski zagotavlja anti-age nego kože, ki lahko sčasom uporabe vpliva na zgladitev starostnih obraznih gub.

Bistvena sestavina Filorgine maske je izoliran polisaharid ramnoza iz rastline krhlika (lat. Rhamnus frangula). Ramnoza je vrsta naravnega deoksi sladkorja, ki ima v Filorga Meso-Mask maski vpliv na blaženje draženja same kože in na enakomerno osvetlitev polti. 

Nenehno draženje kože lahko vpliva na utrujen videz kože.

Kako se uporablja Filorga maska?

Koncept in zasnova mezo-maske je zasnovan na osnovi tretmajev mezoterapije v zdravniški ordinaciji. Koža je po uporabi bolj napeta, sijoča in sveža. 

Masko Meso-Mask nanesite v debelem sloju po celem obrazu, na področje okrog oči, vratu in dekolteja. Pustite da deluje 15-30 minut. 1x na teden prvi mesec. 1x na 2. tedna drugi mesec. Masko odstranite tako, da jo temeljito sperete z vodo. Po maski priporočamo uporabo meso C (vitaminsko kuro) za bleščeč sijaj kože.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

HYDRAPHASE LINIJA Hydraphase linija zagotavlja  občutek vlaženja in udobja za kožo.  Hydraphase Intense linija je Intenzivna vlažilna nega z dolgotrajno učinkovitostjo. Tehnologija celičnih povezav: zagotavlja epidermalno kohezijo za dolgotrajno vlaženje kože. LASTNOSTI Izsušena, mešana in ...