Flamyar Pekana - Homeopatsko zdravilo, krema (35 g)

Flamyar homeopatsko zdravilo v obliki kreme. Krema Flamyar se 1-2x ali po potrebi večkrat dnevno nanese na obolelo mesto in vtre. Učinek se še izboljša z uporabo bandaže.
Več...
Pakiranje 35 g
12,22€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: koža

Izdelek je zdravilo. Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Flamyar krema je homeopatsko zdravilo.
Vsak posameznik naj po lastni odgovornosti presodi svojo odločitev za homeopatsko zdravljenje. Za samozdravljenje se smemo odločati le v primeru običajnih težav in vsakdanjih bolezni. Ta priporočila pod nobenim pogojem ne nadomeščajo nasveta in pregleda pri zdravniku. Pri težjih ali trajnejših zdravstvenih težavah nujno poiščite zdravniško pomoč.

Kombinirano homeopatsko zdravilo se uporablja za lajšanje različnih stanj, ki jih pokrivajo homeopatske slike vsebovanih učinkovin.

Uporaba:
Krema se 1-2x ali po potrebi večkrat dnevno nanese na obolelo mesto in vtre. Učinek se še izboljša z bandažo.

Vsebnost:

Sestavine: 1 g kreme vsebuje:
Amica montana spag. Peka D12 0,035 g
Bryonia cretica spag. Peka D4 0,045 g
Guaiacum D4 0,03 g
Toxicodendron quercifolium D12 0,040 g
Bellis perennis spag. Peka D8 0,030 g
Ledum palustre D4  0,050 g
Ruta graveolens spag. Peka D6 0,040 g
Viscum album spag. Peka D4 0,050 g

Druge sestavine so: srednjeverižni trigliceridi, emulgirajoči cetil in sterilalkohol (vrsta A), cetilalkohol, cetilpalmitat in prečiščena voda. 

Opozorila:
Cetil in sterilalkohol ter cetilalkohol lahko povzroči lokalne kožne reakcije (npr. kontaktni dermatitis). Homeopatsko zdravilo brez odobrenih terapevtskih indikacij. Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom. Posvetujte se z zdravnikom ali farmacevtom, če se znaki bolezni ne izboljšajo.
Izdaja zdravila je brez recepta v lekarnah. Shranjujte pri temperaturi do 25° C.

Rok uporabnosti po odprtju: 6 mesecev.

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust. Popust vam bo obračunan v košarici. Akcija poteka od 29. 9. do 2. 10. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Vichy in La Roche-Posay.