Ganoderma 500 Dvojna Moč Ars Pharmae, kapsule (30 kapsul)

Ars Ganoderma 500 vsebuje visoko koncentracijo triterpenskih spojin in je po jakosti delovanja najmočnejši pripravek iz Ganodermae lucidum.
Več...
Pakiranje 30 kapsul
33,89€

Ars Ganoderma 500 vsebuje visoko koncentracijo triterpenskih spojin in je po jakosti delovanja najmočnejši pripravek iz Ganodermae lucidum.

Spore medicinske gobe Ganoderma lucidum vsebujejo največjo in tudi najbolj pestro sestavo bioaktivnih sestavin. Znanstvene študije so dokazale, da so triterpeni poleg bolj znanih polisaharidov, ključne bioaktivne sestavine v medicinski gobi Ganoderma lucidum. Pridobljeni so z ekstrakcijo oljne faze spor. Oljne kapsule Ars Ganoderma 500 vsebujejo visoko koncentracijo triterpenskih spojin in so po jakosti delovanja najmočnejši pripravek iz Ganodermae lucidum. Oljne kapsule so tudi najnovejši in najbolj izpopolnjen pripravek Ganodermae lucidum.

Uporaba:
Priporočamo jih pri močneje oslabljenem imunskem sistemu:
3-krat na dan 1 kapsulo pol ure pred jedjo 3 mesece, nato 2-krat na dan 1 kapsulo pol ure pred jedjo nadaljnje 3 mesece, vzdrževalni odmerek 1-krat na dan 1 kapsulo pol ure pred jedjo.

Priporočamo sočasno uživanje vitamina C.

Vsebnost:

Vsebnost: V 1 kapsuli: V 3 kapsulah:
oljni izvleček iz počenih spor Ganoderma lucidum 500 mg 1500 mg
-od tegha: Triterpeni 150 mg 450 mg

Sestavine:
olje počenih spor Ganodermae lucidum, želatina.

Alergen: Soja.

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi pod 25 ⁰C. Vsebuje sestavine soje.

Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje.

Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje.

Prehranski dopolnili Elebaby in Elemama sta vam na voljo 10% ugodneje. EleBaby kapsule - EleBaby kapsule so prehransko dopolnilo sestavljeno posebej skrbno za nosečnice v drugem in tretjem tromesečju. Gre za celovito prehransko dopolnilo z omega-3 maščobnimi kislinami ter vitamini in minerali, ...