GastroCare Herba Medica, zeliščni čaj - vrečke (25 x 1 g)

Skrbno izbrana kakovostna zelišča v skladu z evropsko farmakopejo, ki dosegajo visoke ocene na področju kvalitete, čistosti in sestave. Skrbno izbrana kakovostna zelišča v skladu z evropsko farmakopejo, ki dosegajo visoke ocene na področju kvalitete, čistosti in sestave.
Več...
Pakiranje 25 x 1 g
4,50€

GastroCare Herba Medica zeliščni čaj glavne sestavine:

  • Cvetovi kamilice (Chamomillae flos) - Kamilica vsebuje štiri glavne skupine snovi: eterično olje, flavonoidi, kumarini in polisaharidi.
  • Navadni rman (Millefolii herba) - Droga rmana vsebuje 0,2- 1,4 % eteričnega olja, seskviterpenske laktone, flavonoide in njihove glikozide, cianogene glikozide, vitamine (askorbinska in folna kislina), grenčine, saponine, sladkorje, aminokisline in njihove amide, maščobne kisline, alkane, polialkine, fitosterole in glikoalkaloide.
  • Semena kumine (Carvi fructus) - Kumina vsebuje 3- 7 % eteričnih olj, ki predstavljajo predvsem karvon in limonen ter le 1,5 % karveola in dihidrokarveola. Plodovi vsebujejo 10- 18 % maščob, več kot 20 % proteinov, 15 % ogljikovih hidratov, nekaj fenolnih kislin in sledi flavonoidov.
  • Listi poprove mete (Mentae pip. folium) - Listi vsebujejo 3,5 – 4,5 % grenčin (kislina rožmarina), nekaj flavonoidov, in triterpine ter 0,5- 4 % eteričnih olj (mentol, mentil acetat, menton, mentofuran, 1,8- cineola, citron), ki služi kot aromatik in korigens okusa.

Uporaba:
Čajno vrečko vstavite v svojo najljubšo skodelico. Filter vrečko prelijte z 2 dl vrele vode (100 °C) in pustite stati pokrito.  Po 10 minutah vrečko odstranite.

Ob primerni temperaturi in z majhnimi požirki uživajte v darovih narave.

Sestavine:
Cvetovi kamilice (Chamomillae flos), listi mete (Menthae pip. folium), rman (Millefolii herba), kumina (Carvi fructus).

Opozorila:
Shranjujte na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi.

Proizvaja: Herba Medica d.o.o., Preserska cesta 5, SI-1235 Radomlje, Slovenija.
Država porekla: Slovenija.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 2.12. do 13.12.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.  Brezplačna dostava velja le za področje ...