Gehwol Fusskraft Mint, krema za stopala

Krema z naravnimi eteričnimi olji, kafro in mentolom blažijo utrujene noge in stopala ter uravnavajo pretirano znojenje.
Več...
Pakiranje 75 ml
7,39€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: stopala, noge
Oznaka: potenje
Zdravje: zaščita

Gehwol mint krema za stopala vsebuje naravna eterična olja, poživljajočo kafro in hladilni mentol, ki s takojšnjim učinkom ublažijo tegobe pekočih in utrujenih stopal in jih krepijo, hkrati pa uravnavajo pretirano znojenje.

Stopala so po uporabi osvežena, brez neprijetnega vonja, nežna in negovana, hkrati pa zaščitena pred glivičnimi obolenji, srbečico in nastankom mehurčkov med prsti stopala.

Krema vsebuje kremno podlago iz surovega masla afriškega drevesa (sheabutter), jojobino olje in aloe vero ter DEO-cink (kompleks sestavin), ki dolgotrajno ščiti pred nastankom neprijetnega vonja.

Izdelki Gehwol so še posebno primerni za diabetike, ki morajo svojim stopalom posvetiti še posebno pozornost.

Ob materinskem dnevu vam Eucerin podarja 20% popusta na vse izdelke.

Ob materinskem dnevu vam Eucerin podarja 20% popusta na vse izdelke.

Ob materinskem dnevu vam Eucerin podarja 20% popusta na vse izdelke. Akcija traja od 22.3. do 29.3.2019*. *Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcije in popusti se ne seštevajo. Akcija ne velja ...