Gehwol Fusskraft Mint, krema za stopala

Krema z naravnimi eteričnimi olji, kafro in mentolom blažijo utrujene noge in stopala ter uravnavajo pretirano znojenje.
Več...
Pakiranje 75 ml
7,39€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: stopala, noge
Oznaka: potenje
Zdravje: zaščita

Gehwol mint krema za stopala vsebuje naravna eterična olja, poživljajočo kafro in hladilni mentol, ki s takojšnjim učinkom ublažijo tegobe pekočih in utrujenih stopal in jih krepijo, hkrati pa uravnavajo pretirano znojenje.

Stopala so po uporabi osvežena, brez neprijetnega vonja, nežna in negovana, hkrati pa zaščitena pred glivičnimi obolenji, srbečico in nastankom mehurčkov med prsti stopala.

Krema vsebuje kremno podlago iz surovega masla afriškega drevesa (sheabutter), jojobino olje in aloe vero ter DEO-cink (kompleks sestavin), ki dolgotrajno ščiti pred nastankom neprijetnega vonja.

Izdelki Gehwol so še posebno primerni za diabetike, ki morajo svojim stopalom posvetiti še posebno pozornost.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...