Celiakija test za gluten GlutenCheck (1 test za celiakijo)

Hitri test celiakije za določanje celiakije v vzorcu polne krvi zazna protitelesa. GlutenCheck pokaže celiakijo na podlagi ene same kapljice krvi v največ 10 minutah.
Več...
Pakiranje 1 test
26,98€

Celiakija test

GlutenCheck je hitri diagnostični celiakija test (glutenska intoleranca), ki v vzorcu polne krvi zazna protitelesa. Na podlagi reagentov na membrani testa za gluten se testna črta obarva rdeče, če so v vzorcu krvi prisotna protitelesa.

GlutenCheck deluje na podlagi zelo zanesljivega principa testiranja: protitelesa proti tTG-IgA je mogoče zaznati samo, če je oseba preobčutljiva za gluten. Preobčutljivost na gluten, ki ga pokaže celiakija test, je pomembna informacija, na podlagi katere je smiselno prirediti prehranjevanje.

Kaj je celiakija in kako jo testiramo?

Celiakija je bolezen želodčno-črevesnih poti, ki lahko ima lahko celo društvo manj specifičnih spremlajočih simptomov, med drugim diareja, napihnjenost, izguba teže, dermatitis, in neprehranjenost. Prav zaradi nizke specifičnosti simptomov je celiakija test primeren za testiranje občutljivosti na gluten.

Ob celiakiji je bolnik stalno preobčutljiv na gluten. Gluten je kompleksna mešanica proteinov, ki jo vsebuje večina žitaric kot recimo pšenica.

Kako uporabljati test na celiakijo?

GlutenCheck testira celiakijo na podlagi ene same kapljice krvi. Celiakija test traja največ 10 minut.

celiakija test pozitiven in negativen

Praktičen komplet za izvedbo testa GlutenCheck vsebuje vse potrebno za zagotavljanje varnosti in zanesljivosti. V primeru pozitivnega rezultata testiranja je priporočljivo, da se posvetujete s svojim zdravnikom.

Pred uporabo preberite priložena navodila.

Avene dnevi na Lekarnar.com: Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene dnevi na Lekarnar.com: Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Avene dnevi na Lekarnar.com - Ob nakupu 2 izdelkov Avene prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu dveh ali več izdelkov ptejmete še brezplačno dostavo. Akcija bo potekala od 12. 4. do 21. 4. 2024. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v ...