Grau Hokamix30, prah - 400g

Vsestransko naravno prehransko dopolnilo v prahu za odraščajoče in odrasle pse (optimizira presnovo, spodbuja organske sisteme, za svetlečo dlako, za boljšo gibčnost …).
Več...
Pakiranje
19,95€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: prašek
Vsebnost: vitamini, minerali
Zdravje: psi, presnova

Vsestransko naravno prehransko dopolnilo v prahu za odraščajoče in odrasle pse (optimizira presnovo, spodbuja organske sisteme, za svetlečo dlako, za boljšo gibčnost …).

Sestava:
Hokamix mešanica 30 zelišč (lucerna, navadni gabez, mala kopriva, panski poper, octovec, zlata rozga, šentjanževka, česen, vinska rutica, rožmarin, rman, golostebelni sladki koren ...). 

Dodatki:
Hokamix30 ni mešanica vitaminov in mineralov, temveč je čista zeliščna mešanica. 
Vsebnost vitaminov: Vit. D 2.000 IE, Vit. C 1.850 mg, folna kislina 1,2 mg, Vit. B1 3,0 mg, Vit. B2 4,1 mg, niacin 17 mg, pantotenska kislina 5,6 mg, Vit. B12 1.190 µg, biotin 190 µg, beta-carotin 5,4 mg, Vit. B6 2,0 mg. 
Ostali elementi: jod, železo, baker, cink, selen, mangan, krom, kalij.

Uporaba:
Priporočljiva je redna dnevna uporaba skozi celo leto, preventivno. Priložena je dozirna žlička s 5g. 

Odmerjanje:
Pri mladičih in psih do 15 kg odmerimo 1 g prahu na 1 kg telesne teže, vendar največ 15 g dnevno. 
Odrasli psi od 15-40 kg: 15 g dnevo, psi s težo nad 40 kg (doge, bernardinci): 20-25 g dnevno. 
Ne sme se mešati z vročo vodo, niti pregreti preko 35 stop.C.

Hokamix30 linija je posebej zasnovana, patentirana linija, ki domačim ljubljenčkov nudi kakovosten in naraven vir hranilnih snovi.Najpomembnejša zelišča, vsebovana v HOKAMIX30 ter njihovo učinkovanje na presnovo in organe:

Kako Hokamix30 deluje?
Vsako izmed 30 zelišč, vsebovanih v izdelkih Hokamix30, je namenjeno določenemu procesu v telesu vašega psa. Spodbujajo presnovo, oskrbo tkiv s krvjo in izboljšajo delovanje organov, kot so na primer ledvici, jetra in črevesje. Povsem običajne težave, kot so srbenje, prhljaj, bolečine v mišično-kostnem sistemu ali oslabljeno delovanje v drugih organskih sistemih, so pogosto znak motene presnove, kar lahko odpravimo s hranjenjem z izdelki iz linije Hokamix30.

Priporočamo ga kot dodatek k hrani za vse pse katerekoli starosti v obdobju menjave dlake. Primeren je tudi za odstavljene mladiče. Najmanj osem tednov ga dodajajte v hrano in kmalu boste opazili precejšnje pozitivne spremembe.

Komu lahko damo izdelke iz linije Hokamix30?
Izdelke Hokamix30 je smiselno dodajati v hrano vsem psom. Začnete lahko, ko je še mladiček in to nadaljujete vse njegovo življenje. Tudi če hranite s hranilno, popolno in uravnoteženo hrano, je smiselno dodajati vanjo Hokamix30. Znano je, da celo visokokakovostne surovine izgubijo svoj učinek zaradi segrevanja in postopkov pri izdelavi suhe (briketi) ali mokre hrane. To pomeni, da so vitamini uničeni, aminokisline iz beljakovinskih virov spremenjene, esencialne maščobne kisline pa postanejo nestabilne in izgubijo svoje delovanje v telesu. Svojega psa lahko učinkovito zaščitite in mu pomagate z dodajanjem izdelkov iz Hokamix30 linije ob upoštevanju načela ‘‘bolje preprečevati, kot zdraviti’’.

Vsi izdelki Eucerin Hyaluron-Filler so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin Hyaluron-Filler so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki Eucerin Hyaluron-Filler so vam na voljo 25% ugodneje. Akcija bo potekala od 24. 3. do 7. 4. 2023.