Hartmann Peha Soft Nitrile, pregledne rokavice - S (100 rokavic)

Hartmann Peha-Soft bele pregledne rokavice brez pudra so izdelane iz mehke nitril gume z notranjo polimerno podlogo. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 100 rokavic
8,85€

Hartmann Peha-Soft pregledne rokavice brez pudra so izdelane iz mehke nitril gume z notranjo polimerno podlogo. Posebna tekstura na prstih omogoča odličen oprijem, visoka elastičnost in odpornost proti pretrganju pa visoko varnost.

Rokavice je možno uporabljati na obeh rokah.

Primerno za uporabo v primerih ravnanja z razredčenimi razkužili in detergenti. Lahko se uporablja v primeru ravnanja s hrano.

Uporaba:
Trpežne rokavice za enkratno uporabo na vseh področjih, kjer osebje ogroža kontaminacija. Posebej primerne za osebe, ki imajo preobčutljivostne reakcije na puder v rokavicah ali pa za tiste, ki imajo alergije na lateksne proteine (alergija tip I): Osebna zaščitna oprema v skladu z EN 374 za uporabo v laboratoriju ter pri čistilnih delih, kjer gre za rokovanje s kemikalijami ter sredstvi za dezinfekcijo. Dovoljene za stik z živili.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

V podjetju NOW FOODS verjamejo, da so naravni izdelki prijaznejši in varnejši kot sintetični. Osnovno vodilo podjetja je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa ...