izbor

Hedrin All in One, šampon za odstranjevanje uši in gnid (200 ml + glavnik)

Uniči uši, odstranjuje gnide in očisti lase. Deluje v 10 minutah. Priložen je glavnik.
Več...
Pakiranje 200 ml + Glavnik
14,27€

Medicinski pripomoček Hedrin All in One šampon za odstranjevanje uši in gnid.

Odstranjevanje uši je zdaj lahko tako brezskrbno, kot je umivanje las. Uporabite šampon Hederin All in One Shampoo med običajnim kopanjem. Šampon Hedrin dokazano ubije uši v 10 minutah. Odstranjevanje gnid je enostavneje, saj je več kot 2-krat bolj učinkovito kot samo česanje ter lase pusti čiste in sveže.

Teden dni po uporabi je potrebno preveriti, da zagotovo nobena uš ali gnida ni preživela odstranjevanja s šamponom. Če odkrijete še žive uši, lahko ponovite nanos šampona. Hedrin All in One Shampoo je brez pesticidov, zato ga lahko uporabite kadarkoli je potrebno.

  • Preprost za uporabo
  • Prijazen do kože
  • Brez pesticidov
  • Brez neprijetnega vonja

Uporaba:
Pred uporabo vedno preberite vse informacije na embalaži. Ohranite embalažo za informacije v prihodnje. Navodilo za uporabo ni priloženo.

  1. Odrasli in otroci, starejši od 1 leta: nanesite šampon na suhe lase, od korena do konic.
  2. Pustite delovati 10 minut.
  3. Zmočite lase, da se naredi pena.
  4. Izperite, lasje ostanejo čisti in zdravi.
  5. Z glavnikom razčešite pramen za pramenom, da odstranite uši in gnide (jajčeca). S priloženim glavnikom potegnite od korena do konic ter se prepričajte, da grejo lasje skozi bazo zob glavnika.

Sestavine:
Izononil izononanoat, MIPA-lavret sulfat, lavret-4, kokamid DEA

Previdnostni ukrepi:
Samo za zunanjo uporabo na laseh in lasišču. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 1 leta. Ne uporabljajte na koži, ki je poškodovana, okužena ali krvaveča. Ne zaužijte. V primeru nenamernega zaužitja čim prej poiščite zdravniško pomoč in s seboj vzemite pakiranje izdelka, da pokažete kaj ste zaužili. Izogibajte se stiku z očmi. V primeru nenamernega stika z očmi, spirajte z veliko vode. Če draženje ne preneha, poiščite zdravniško pomoč. Ne uporabljajte, če ste občutljivi na katero od sestavin. Če se med uporabo pojavijo draženje kože ali kožni izpuščaji, izdelek prenehajte uporabljati. Kožo očistite z milom in vodo ter poiščite zdravniško pomoč. Uporaba med nosečnostjo ali dojenjem v skladu z navodili malo verjetno povzroča neželene učinke. V primeru negotovosti se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Če opazite te ali katerekoli druge neželene učinke, se posvetujte z zdravstvenim delavcem, ki vam bodo povedali kaj narediti. Dno kadi ali kabine za prhanje lahko ob uporabi šampona postane spolzko. Vse ostanke šampona sperite z detergentom in toplo vodo. Ne vsebuje hlapnih sestavin. Kljub temu upoštevajte običajne varnostne ukrepe in lase vedno držite stran od odprtega ognja. Ne shranjujte pri temperaturi, višji od 30 °C. Hranite v originalnem pakiranju. Po uporabi vedno zaprite pokrov plastenke. Ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti, označenega na zavihku pakiranja. Uporabite v 3 mesecih po prvem odprtju plastenke.

Shranjujte nedosegljivo otrokom. Uporabljeno embalažo odstranite varno.

Proizvajalec: Thornton & Ross Ltd., Linthwaite, Huddersfield, HD7 5QH, UK. 
Proizvajalec glavnika: LiceComb Engineering Ltd., Endeavour Drive, Aberdeen, AB32 6UF, UK.

Patent je prijavljen. Hedrin je registrirana blagovna znamka podjetja Thornton & Ross Ltd.
Datum priprave: oktober 2018

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 30% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 30% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana sončna linija od Vichyja. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. Tukaj so 3 stvari, po katerih je Vichy Ideal Soleil linija poznana: 1. Edinstvena zaščita Sistem filtrov UVA (+ dolgi UVA) in UVB + Antioksidativna mineralizirana voda Vichy, ki ...