izbor

Hedrin All in One, šampon za odstranjevanje uši in gnid (200 ml + glavnik)

Šampon Hedrin dokazano ubije uši v 10 minutah in tudi odstranjevanje gnid je enostavneje, saj je več kot 2-krat bolj učinkovito kot samo česanje.
Več...
Pakiranje 200 ml + Glavnik
14,27€

Hedrin All in One šampon za odstranjevanje uši in gnid.

Preprosta rešitev za odstranjevanje uši, saj je le-to sedaj lahko tako brezskrbno, kot je umivanje las. Šampon Hederin All in One Shampoo lahko uporabite tudi med običajnim kopanjem. Šampon Hedrin dokazano ubije uši v 10 minutah in tudi odstranjevanje gnid je enostavneje, saj je več kot 2-krat bolj učinkovito kot samo česanje. Hedrin All In One Shampoo je primeren za odstranjevanje uši in gnid pri odraslih in otrocih, starejših od 1 leta.

Odstranjevanje uši je zdaj lahko tako brezskrbno, kot je umivanje las. Uporabite šampon Hederin All in One Shampoo med običajnim kopanjem. Šampon Hedrin dokazano ubije uši v 10 minutah. Odstranjevanje gnid je enostavneje, saj je več kot 2-krat bolj učinkovito kot samo česanje ter lase pusti čiste in sveže. Teden dni po uporabi je potrebno preveriti, da zagotovo nobena uš ali gnida ni preživela odstranjevanja s šamponom. Če odkrijete še žive uši, lahko ponovite nanos šampona. Hedrin All in One Shampoo je brez pesticidov, zato ga lahko uporabite kadarkoli je potrebno.

Hedrin All in One šampon za odstranjevanje uši in gnid lastnosti:

  • Preprost za uporabo
  • Prijazen do kože
  • Brez pesticidov
  • Brez neprijetnega vonja

Uporaba:
Pred uporabo vedno preberite vse informacije na embalaži. Ohranite embalažo za informacije v prihodnje. Navodilo za uporabo ni priloženo.

  1. Odrasli in otroci, starejši od 1 leta: nanesite šampon na suhe lase, od korena do konic.
  2. Pustite delovati 10 minut.
  3. Zmočite lase, da se naredi pena.
  4. Izperite, lasje ostanejo čisti in zdravi.
  5. Z glavnikom razčešite pramen za pramenom, da odstranite uši in gnide (jajčeca). S priloženim glavnikom potegnite od korena do konic ter se prepričajte, da grejo lasje skozi bazo zob glavnika.

Previdnostni ukrepi:
Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 1 leta. Ne uporabljajte na koži, ki je poškodovana, okužena ali krvaveča. Ne zaužijte. V primeru nenamernega zaužitja čim prej poiščite zdravniško pomoč in s seboj vzemite pakiranje izdelka, da pokažete kaj ste zaužili. Izogibajte se stiku z očmi. V primeru nenamernega stika z očmi, spirajte z veliko vode. Če draženje ne preneha, poiščite zdravniško pomoč. Ne uporabljajte, če ste občutljivi na katero od sestavin. Če se med uporabo pojavijo draženje kože ali kožni izpuščaji, izdelek prenehajte uporabljati. Kožo očistite z milom in vodo ter poiščite zdravniško pomoč. Uporaba med nosečnostjo ali dojenjem v skladu z navodili malo verjetno povzroča neželene učinke. V primeru negotovosti se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Če opazite te ali katerekoli druge neželene učinke, se posvetujte z zdravstvenim delavcem, ki vam bodo povedali kaj narediti. Dno kadi ali kabine za prhanje lahko ob uporabi šampona postane spolzko. Vse ostanke šampona sperite z detergentom in toplo vodo. Ne vsebuje hlapnih sestavin. Kljub temu upoštevajte običajne varnostne ukrepe in lase vedno držite stran od odprtega ognja. Ne shranjujte pri temperaturi, višji od 30 °C. Hranite v originalnem pakiranju. Po uporabi vedno zaprite pokrov plastenke. Ne uporabljajte po preteku roka uporabnosti, označenega na zavihku pakiranja. Uporabite v 3 mesecih po prvem odprtju plastenke. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Uporabljeno embalažo odstranite varno.

Sestavine:
Izononil izononanoat, MIPA-lavret sulfat, lavret-4, kokamid DEA.

Proizvajalec: Thornton & Ross Ltd., Linthwaite, Huddersfield, HD7 5QH, UK.
Proizvajalec glavnika: LiceComb Engineering Ltd., Endeavour Drive, Aberdeen, AB32 6UF, UK.
Distributer: Stada d.o.o., Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Slovenija; siinfo@stada.com.

Patent je prijavljen. Hedrin je registrirana blagovna znamka podjetja Thornton & Ross Ltd. Datum priprave: oktober 2018

 

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.

Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP izdlekov nad 30€.  Akcija traja od 22.9. do 29.9.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Akcije in ...