Hipp 2 Combiotic Organic, ekološko nadaljevalno mleko (300 g)

Pomembno obvestilo: materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Mleko naj se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane oziroma druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka.
Več...
Pakiranje 300 g
9,69€

Živilo za posebne skupine

Pomembno obvestilo
Materino mleko je najboljša hrana za dojenčka. Mleko naj se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane oziroma druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka.

Dostop do farmacevta >>

Ekološko nadaljevalno mleko primerno za uporabo po 6. mesecu.

Hipp 2 Combiotic Organic, ekološko nadaljevalno mleko (300 g)

  • Naravne mlečno kislinske kulture, originalno izolirane iz materinega mleka.
  • Pomembne prehranske vlaknine. (GOS - galakto oligosaharidi pridobljeni iz laktoze).
  • Omega-3 (DHA,ALA): ALA - za razvoj možgan in živčnih celic. DHA - za razvoj vida. Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 100 mg DHA.
  • Vitamin C in D: prispevata k delovanju imunskega sistema.
  • Železo: ima vlogo pri kognitivnih funkcijah.

Uporaba:
HiPP 2 COMBIOTIC je oblikovan tako, da zadošča posebnim prehranskim potrebam dojenčkov po 6. mesecu in podpira njihov zdrav razvoj.

  • po prenehanju dojenja
  • po uporabi katerekoli začetne mlečne formule 

Navodila za pripravo:
Prosimo vas, da pri pripravi mlečne formule natančno upoštevate navodila. Nepravilno pripravljen obrok ali shranjevanje že pripravljenega obroka daljši čas, lahko zaradi razvoja mikroorganizmov pomeni tveganje za dojenčkovo zdravje. Zato vedno pripravite svež obrok in dojenčka takoj nahranite. Ostankov ne shranjujte. Stekleničko, navoj in dudo vedno takoj očistite. Po vsaki uporabi vrečko dobro zaprite , hranite pri sobni temperaturi (do največ 25 °C), na suhem mestu in vsebino v 3 tednih porabite. Svetujemo, da mleka ne pogrevate v mikrovalovni pečici zaradi nevarnosti opeklin).

Število obrokov in doziranje:
Število in količina obrokov se lahko od dojenčka do dojenčka precej razlikuje. Spodnja tabela naj vam služi le za okvirno pomoč pri pripravi mleka. Ni nujno, da vaš dojenček popolnoma izprazni stekleničko. Za pripravo obrokov uporabljajte le priloženo merico!

Količina pripravljenega obroka Doziranje na obrok

Prekuhana voda (ml) Število meric
170 150 5
200 180 6

Od 5. meseca dalje lahko po posvetu z vašim pediatrom začnete z uvajanjem goste hrane.
Dojenčki potrebujejo približno 5 obrokov na dan.
Z vsakim novo uvedenim obrokom lahko opustite en mlečni obrok.

Ekološka pridelava najboljše HiPP kakovosti
Prepričani smo in trdno verjamemo v skrbno nadzorovane ekološke surovine. Z izborom surovin jasno presegamo stroga zakonska določila za mlečno hrano. Z zelo strogimi kontrolami kakovosti, ki se začnejo pri izboru surovin vse do končnega izdelka jamčimo najvišjo možno varnost za vas in vašega otroka.

Vsebnost:
Podatke o vsebnosti najdete tukaj.

Sestavine:
Posneto mleko*, laktoza*, rastlinska olja* (palmino•, repično*, sončnično*), sirotkin pripravek*, prehranske vlaknine (galakto-oligosaharidi iz laktoze*), ribje olje1, kalcijev klorid, kalijev citrat, kalcijeva sol ortofosforne kisline, kalcijev karbonat, L-tirozin, L-triptofan, natrijev citrat, magnezijev karbonat, vitamin C, železov sulfat, stabilizator: mlečna kislina, L-cistein, niacin, cinkov oksid, naravna kultura mlečnokislinskih bakterij (Lactobacillus fermentum hereditum®2), vitamin E, pantotenska kislina, bakrov sulfat, vitamin A, vitamin B1, vitamin B6, kalijev jodat, folna kislina, natrijev selenat, manganov sulfat, vitamin K, vitamin D, D-biotin. *iz ekološke pridelave

1vsebuje DHA za razvoj vida / 2Lactobacillus fermentum CECT5716
brez GSO (v skladu z Uredbo o ekološki pridelavi)
•ekološko palmino olje iz trajnostnega kmetijstva, certificirano pri neodvisnem kontrolnem organu

Izdelek je naše podjetje zapustil v brezhibnem stanju – prosimo pred uporabo se prepričajte, da je pakiranje nepoškodovano. Hranite pri sobni temperaturi (max. 25 °C), v suhem prostoru.

Pomembne informacije
...o prehrani vašega dojenčka
Materino mleko je najboljša hrana za vašega dojenčka. Preden se odločite za dopolnilno prehrano, se posvetujte z vašim pediatrom. Nadaljevalno mleko za dojenčke je proizvod primeren za posebne prehranske namene, za dojenčke starejše od šestih mesecev in je lahko le del raznolike prehrane ter se v prvih šestih mesecih ne sme uporabljati kot nadomestek za materino mleko.

...o zdravju zob vašega otroka
Tako kot materino mleko, tudi vsa nadaljevalna mleka za dojenčke vsebujejo ogljikove hidrate. Le-ti sestavljajo pomemben del otrokove prehrane. Pogost ali stalen kontakt otrokovih zob s tekočinami, ki vsebujejo ogljikove hidrate, lahko povzroči okvaro zob in nastanek kariesa. Priporočamo, da pri hranjenju otroka sami držite stekleničko in da ga čim prej navadite, da pije iz lončka.

Proizvajalec/Poreklo: Milchwirtschaftliche Industrie Gesellschaft Herford GmbH & Co. KG, Bielefelder str. 66, 32051 Herford/Nemčija
Distributer: Atlantic trade, Kolinska 1, 1000 Ljubljana, Slovenija Info.: 080 2221,

Kontrolni organ: DE-ÖKO-001, SI-EKO-003
Kmetijstvo EU/Izven EU
AL2036-01

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Ob nakupu Vichy nad 30 € pa vam podarjamo še brezplačno dostavo. Popust in brezplačna dostava vam bosta obračunana v košarici: *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo ...