Krema za sklepe, Ice Power Arthro (60 ml)

Za prebrat: Vas bolijo mišice? Hlajenje pomaga.
Krema za sklepe je nova, edinstvena formula z dodanim MSM in glukozaminom za pomoč pri lajšanju bolečin in oteklin v sklepih osebam, ki trpijo zaradi različnih težav s sklepi.
Več...
Pakiranje 60 ml
13,48€

Medicinski pripomoček

Ice Power Arthro krema za sklepe je nova, edinstvena formula za pomoč pri lajšanju bolečin in oteklin v sklepih osebam, ki trpijo zaradi različnih težav s sklepi.

Hladilna učinkovitost Ice Power je v kremi za sklepe Arthro kombinirana z glukozaminom, MSM in hidroitinom.

Mentolovo in evkaliptusovo olje hladita tkivo na predelih sklepov in lajšata bolečine in otekline.
ondroitin je naravni gradbeni material hrustanca in deluje kot mazivo sklepnih površin.
Glukozamin je sestavina, ki jo v naravi najdemo v človeškem telesu. Nahaja se v vseh vezivnih tkivih in igra pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja sklepnega hrustanca.
MSM zmanjšuje vnetje in mišično napetost ter bolečine v mišicah in poveča cirkulacijo krvi. MSM zmanjšuje občutljivost mišic.

Uporaba:

Kremo 2-3 krat dnevno vtrite v kožo na prizadetem sklepu. Za boljše rezultate priporočamo uporabo vsaj en mesec. Pazite, da krema ne pride v stik z brazgotinami, očmi in sluznico. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Popust vam bo obračunan v 3. koraku v košarici. *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji (Vichy rutine, Vichy Summer Promo, Vichy Try and Buy, Vichy ...