Krema za sklepe, Ice Power Arthro (60 ml)

Za prebrat: Vas bolijo mišice? Hlajenje pomaga.
Krema za sklepe je nova, edinstvena formula z dodanim MSM in glukozaminom za pomoč pri lajšanju bolečin in oteklin v sklepih osebam, ki trpijo zaradi različnih težav s sklepi.
Več...
Pakiranje 60 ml
15,72€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: sklepi, noge, roke, hrbet, kolena, komolci, mišice
Oznaka: poškodba, oteklina, vnetje, revma
Zdravje: šport, starost

Medicinski pripomoček

Ice Power Arthro krema za sklepe je nova, edinstvena formula za pomoč pri lajšanju bolečin in oteklin v sklepih osebam, ki trpijo zaradi različnih težav s sklepi.

Hladilna učinkovitost Ice Power je v kremi za sklepe Arthro kombinirana z glukozaminom, MSM in hidroitinom.

Mentolovo in evkaliptusovo olje hladita tkivo na predelih sklepov in lajšata bolečine in otekline.
ondroitin je naravni gradbeni material hrustanca in deluje kot mazivo sklepnih površin.
Glukozamin je sestavina, ki jo v naravi najdemo v človeškem telesu. Nahaja se v vseh vezivnih tkivih in igra pomembno vlogo pri ohranjanju zdravja sklepnega hrustanca.
MSM zmanjšuje vnetje in mišično napetost ter bolečine v mišicah in poveča cirkulacijo krvi. MSM zmanjšuje občutljivost mišic.

Uporaba:

Kremo 2-3 krat dnevno vtrite v kožo na prizadetem sklepu. Za boljše rezultate priporočamo uporabo vsaj en mesec. Pazite, da krema ne pride v stik z brazgotinami, očmi in sluznico. Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...