izbor

Inhalator Micro Air U100, Omron

Omron MicroAIR U100 nudi dejanske rešitve za mnoge paciente in učinkovito zdravljenje kjerkoli in kadarkoli ga potrebujete. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 1 inhalator
Poštnina Brezplačna poštnina
149,47€

Omron MicroAIR U100 z inovativno tehnologijo mrežice nudi vašim pacientom učinkovito zdravljenje kjer in kadar ga potrebujejo. Nikoli ne bo več dvoma ali iti ali ostati doma zaradi morebitnih zdravstvenih stanj.

Omron dela v smeri omogočanja ljudem, da živijo življenje, kot si ga želijo in minimizirati vpliv morebitnih zdravstvenih obolenj. Na podlagi tega je Omron razvil MicroAIR U100 prenosni inhalator. Sedaj se lahko zdravite kjerkoli in kadarkoli potrebujete.

Inhalator Micro Air U100 Omron lastnosti:

  • Prenosljiv – MicroAIR U100 je žepne velikosti in deluje na baterije (2 X AA). Običajni inhalatorji so veliki in jih lahko uporabljate izključno, če so priključeni v el. tok, kar otežuje potovanja.
  • Tih - Unikatna tehnologija mrežice omogoča skoraj povsem tiho proizvajanje aerosola. V nasprotju so klasični inhalatorji glasni in posledično težji in bolj nerodni za uporabo.
  • 360° delovanje – Unikatna oblika MicroAIR U100 omogoča uporabo v katerem koli položaju. Tudi v ležečem, kar je posebej ugodno za mlajše otroke.

Unikatna tehnologija mrežice:
MicroAIR U100 uporablja unikatno tehnologijo mrežice, zaradi česar je bolj učinkovit in bolj udoben za uporabo kot običajni inhalatorji.

Mrežica je majhna kovinska ploščica s 6000 mikroskopskimi luknjicami.

Tekoče zdravilo gre skozi mrežico z zelo visoko hitrostjo, kar privede do vidne meglice majhnih aerosolnih kapljic, ki jih je povsem enostavno inhalirati.

Uporaba Inhalatorja Micro Air U100 Omron:

 

Vichy Vikend: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 25% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy Vikend: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 25% ugodneje* + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...