ISDIN Isdinceutics Flavo-C, antioksidacijski serum (30 ml)

ISDIN Isdinceutics Flavo-C anti-age serum za obraz z vitaminom C in ginkgo bilobo, ki se bori proti fotostaranju. Za vse tipe kože.
Več...
Pakiranje 30 ml
53,50€

ISDIN Isdinceutics Flavo-C antioksidacijski serum za obraz z močno kombinacijo antioksidantov, ki se borijo proti fotostaranju kože, zahvaljujoč se delovanju vitamina C v kombinaciji z učinkovitimi antioksidanti, pridobljenimi iz izvlečka listov ginkgo bilobe. Koži pomaga vrniti elastičnost, jo oskrbi z visoko stopnjo vlage in poskrbi za vidno pomlajen in bolj sijoč videz.

  • Nevtralizira proste radikale in obnavlja vitamin E
    Obe delovanji vodita k zmanjšanju substanc, ki povzročajo staranje kože. Lokalizirano povečanje vitamina C je pomembno pri nastajanju kolagena. Dokazani rezultati pri izboljšanju elastičnosti kože.
  • Delovanje, ki pomaga doseči vidno mlajšo kožo
    Poveča sintezo kolagena za izboljšanje elastičnosti kože. Zmanjšuje površinske gube, izboljšuje teksturo kože in upočasni staranje kože. Zmanjšuje razbarvanje kože zaradi izpostavljanja soncu. Z redno uporabo koža postane svetlejša. S svojim antioksidacijskim učinkom nevtralizira proste radikale in tako ščiti kožo pred oksidacijskimi poškodbami.

Prednosti:
Flavo-C vsebuje 8% čistega in stabilnega vitamina C, ki na koži ostane aktiven 10 ur.

Uporaba:
Uporabljajte zjutraj in/ali zvečer. Na dlan svoje roke nanesite 5 kapljic in po obrazu in vratu zmasirajte s konicami prstov, ob tem se izogibajte predelu okoli oči.

Sestavine (INCI):
Propylene Glycol, Aqua (Water), Ginkgo Biloba Leaf Extract, Ascorbic Acid, Polysorbate 20, 1,2-Hexanediol, Polysorbate 80, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Sodium Hydroxide Gingko Biloba

Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

Izdelki La Roche-Posay Anthelios za zaščito kože telesa so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Brezplačna dostava vam bo obračunana v 3. koraku v košarici. Akcija traja pd 8. 6. do 22. 6. 2023. Brezplačna dostava velja le na področju Slovenije. Akcija ne velja ...