Jamieson Kalcijev Citrat z Vitaminom D3, 120 tablet

#Članek: Vitamin D - ključen skozi celo življenje.
Kalcij v obliki biorazpoložljivega kalcijevega citrata, ki se odlično absorbira.
Več...
Pakiranje 120 tablet
14,60€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tablete
Mesto uporabe: kri, mišice, živčevje, kosti, zobje
Oznaka: prebava
Vsebnost: kalcij, vitamin D, vitamin D3
Zdravje: presnova, odpornost

Jamieson Kalcijev citrat z vitaminom D3, 120 tablet

Kalcij v obliki biorazpoložljivega kalcijevega citrata, ki se odlično absorbira. Vitamin D še dodatno poveča absorpcijo.

Kalcij prispeva k normalnemu strjevanju krvi, sproščanju energije pri presnovi, delovanju mišic, normalnemu prenosu živčnih impulzov, normalnemu delovanju prebavnih encimov, ima vlogo pri delitvi in specializaciji celic. Kalcij je potreben za ohranjanje zdravih kosti in zdravih zob.

Vitamin D prispeva k normalni absorpciji (uporabi) kalcija in fosforja, ohranjanju zdravih kosti, delovanju mišic, ohranjanju zdravih zob, delovanju imunskega sistema in ima vlogo pri delitvi celic.

Uporaba Jamieson Kalcijevega citrata z vitaminom D3:

Dnevni vnos: 4 tablete dnevno.

Vsebnost Jamieson Kalcijevega citrata z vitaminom D3:

Sestavine: V 4 tabletah: %PDV*
Elementarni kalcij (kalcijev citrat): 1000 mg 125%
Vitamin D3 (holekalciferol) 5 mcg/200 IE 100%

*priporočene dnevne količine.

Sestavine:
kalcijev citrat, prevleka tablete (vodotopna celuloza, celulozni gumi), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, magnezijev silikat), magnezijev oksid, barvilo (titanijev dioksid), stabilizator (trietil citrat), emulgator (polisorbat 80), sredstvo za zgostitev (naravni brazilski palmin vosek), holekalciferol

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov.

Vsebina: 120 tablet (156g)

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Uriage je specializirana linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki vzdržujejo naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni občutljivi koži otrok in odraslih. Uriage izdelki so nastali v sodelovanju z dermatologi in farmacevti. Vsaka uporaba, ki je navedena na embalaži, ...