izbor

Jamieson Krom 200 μg (100 tablet)

Prednost naravnih prehranskih dopolnil Jamieson je, da se v laboratoriju v Kanadi resnično potrdijo, da so izdelki pridobljeni naravno zato so se za vas potrudili in pridobili krom v naravni obliki kromovega kelata.
Več...
Pakiranje 100 tablet
11,80€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tablete
Vsebnost: krom
Zdravje: presnova, diabetes, vegetarijanci

Prednost naravnih prehranskih dopolnil Jamieson je, da se v laboratoriju v Kanadi resnično potrdijo, da so izdelki pridobljeni naravno zato so se za vas potrudili in pridobili krom v naravni obliki kromovega kelata, ki je pridobljen iz rastlinskih beljakovin za optimalno absorpcijo in s tem učinkovitost. Narava je neprecenljiva.

Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil (beljakovine, maščobe, ogljikovi hidrati) in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi. Dodajanje kroma pomaga izravnati ravnovesje sladkorja v krvi, preprečevati poželenje po sladkorju in preprečiti nenaden upad energije.

Uporaba:
Dnevni vnos: 1 tableta dnevno.

Vsebnost:

Sestavine v 1 tableti %PDV*
Krom (HPV** kelat) 200 μg 500%

*priporočljivega dnevnega vnosa.
**hidroliziran rastlinski protein.

Sestavine:
Prevleka tablete (vodotopna celuloza), sredstvo proti sprijemanju (dikalcijev fosfat, magnezijeve soli maščobnih kislin), kromov kelat.

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov. Izdelek je primeren za vegetarijance.

Vsebina: 100 tablet (63g).

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

La Roche-Posay akcijski teden Zahvaljujoč več kot 1000 kliničnim študijam La Roche-Posay razpolaga z edinstvenim poznavanjem občutljive kože in nudi ustrezno nego za vsak tip občutljive kože. Kakovost življenja je postala osrednja tema sodobne dermatologije. Vsi izdelki La Roche-Posay so vam na ...