akcija izbor

Jamieson Krom 200 μg (100 tablet)

Jamieson kakovost: zagotovilo za varna, čista in učinkovita prehranska dopolnila. Pomanjkanje hranil pri bolnikih s sladkorno boleznijo. Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 15% ugodneje.
Prednost naravnih prehranskih dopolnil Jamieson je, da se v laboratoriju v Kanadi resnično potrdijo, da so izdelki pridobljeni naravno zato so se za vas potrudili in pridobili krom v naravni obliki kromovega kelata.
Več...
Pakiranje 100 tablet
Redna cena 12,90€
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh* 12,90 €
10,97€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tablete
Vsebnost: krom
Zdravje: presnova, diabetes, vegetarijanci

Jamieson Krom 200 μg tablete 

Prednost naravnih prehranskih dopolnil Jamieson je, da se v laboratoriju v Kanadi resnično potrdijo, da so izdelki pridobljeni naravno zato so se za vas potrudili in pridobili krom v naravni obliki kromovega kelata, ki je pridobljen iz rastlinskih beljakovin za optimalno absorpcijo in s tem učinkovitost. Narava je neprecenljiva.

Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil (beljakovine, maščobe, ogljikovi hidrati) in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi. Dodajanje kroma pomaga izravnati ravnovesje sladkorja v krvi, preprečevati poželenje po sladkorju in preprečiti nenaden upad energije.

Izdelek ne vsebuje sladkorja, škroba, glutena, umetnih barvil in arom.

Uporaba:
Odmerjanje:
1 tableta dnevno. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Vsebnost:

Sestavine V 1 tableti: %PDV*
Krom (aminokislinski kelat) 200 μg 500%

*priporočeni dnevni vnos (PDV)

Sestavine:
celuloza; dikalcijev fosfat; sredstvo proti sprijemanju: magnezijev stearat (rastlinski), krom aminokislinki kelat, modificiran celulozni gumi.

Opozorilo za alergike: Vsebuje mlečne komponente.

Vsebina: 100 tablet (63 g).

Opozorila:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Shranjevanje:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C - 25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Proizvajalec: Jamieson Laboratories Ltd., Kanada
Uvoznik in distributer: Salus, Veletrgovina, d.o.o., Litostrojska cesta 46 A, 1000 Ljubljana

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust. Popust vam bo obračunan v košarici. Akcija poteka od 29. 9. do 2. 10. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Vichy in La Roche-Posay.