Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Jamieson Omega 3 Ekstra moč brez priokusa po ribah (100 kapsul)

Jamieson omega 3 kapsule vsebujejo tri vrste omega 3 maščobnih kislin: samo ribje olje, EPK in DHK maščobne kisline. Inovativna omega 3 formula ima vlogo pri delovanju srca, možganov in ohranjanju vida.
Več...
Pakiranje 100 kapsul
28,60€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: možgani, ožilje, srce, živčevje, oči
Vsebnost: omega 3, DHA, EPA
Zdravje: starost, vitalnost

V laboratorijih Jamieson so razvili inovativno kapsulo s tremi omega-3 sestavinami: ribje olje, EPK in DHK.

Jamieson Omega 3 formula

Jamiesonova formula vsebuje kar tri različne vrste omega 3 maščobnih kislin. V tej sestavi naj bi vplivala na doseganje naslednjih učinkov:

  • EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca**
  • DHK  ima vlogo pri delovanju možganov*
  • DHK ima vlogo pri ohranjanju vida*

*Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK
** Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg DHK in EPK učinkov v samo eni kapsule.

Omega 3 brez okusa po ribah

Kako da omega 3 kapsule, ki vsebujejo ribje olje, nimajo okusa po ribah?

Pri Jamiesonu so v formulacijo vključili limono - odličen naravni vir, ki izboljša okus in skupaj z naprednim ovojem kapsule poskrbi, da ne povzroča priokusa po ribah.  In še pomembneje: s pomočjo ultra molekularne destilacije so odstranili še najmanše prisotnosti toksinov in težkih kovin.***

***Jamieson se v Kanadi kot prvo podjetje v sektorju prehranskih dopolnil revidira kot farmacevtsko podjetje, tako da so dovoljene ravni težkih kovin in toksinov znantno pod ravnimi, ki so dovoljene v ostalih prehranskih dopolnilih. S tem garantiramo čistost, ki je edinstvena na tržišču, kar dokazujemo z analiznimi certifikati vsake serije proizvodnje. 

Kako omega 3 vpliva na delovanje srca?

Glede na potrjene trditve Evropske agencije za varnost hrane (EFSA), ima zadosten dnevni vnos dokozaheksaenojske kisline (DHK) in eikozapentaenojske kisline (EPK) vlogo pri delovanu srca. Dnevni nos teh dveh omega 3 maščobne kisline mora biti vsaj 250 mg. 

Vsaka Jamieson omega 3 kapsula vsebuje 280 mg DHK in 420 mg EPK, kar zadostuje za vlogo DHK in EPK omega 3 maščobnih kislinih za vlogo pri delovanju srca.

Omega 3 in možgani

Prav tako EFSA potrjene trditve za učinkovitost prehranskih dopolnil vključujejo, da ima se z dnevnim vnosom vsaj 250 mg DHK omega 3 maščobne kisline doseže vloga pri delovanju možganov.

Jamieson omega 3 kapsule vsebujejo 280 mg DHK, kar zadostuje za pripavka za vlogo pri delovanju možganov.

Kako uporabljati omega 3 kapsule?

Priporočeni dnevni vnos: 1-2 kapsule dnevno. Z vsaj eno kapsulo omega 3 Jamieson prehranskega dopolnila zagotovimo telesi več kot 250 mg tako EPK in DHK maščobnih kislin. Obenem vsaka kapsula 1165 mg destiliranega ribjega olja iz sardonov, sardel in skuš.

Vsebnost omega 3 kapsul:
Vsaka kapsula vsebuje:
Molekularno destilirano ribje olje: 1165 mg (sardoni, sardele, skuše).
Zagotavljanja kar 700 mg omega-3 maščobnih kislin:

  • Eikozapentaenojska kislina (EPK), 420 mg
  • Dokozaheksaenojska kislina (DHK), 280 mg

Vsebuje tudi: želatina (ovoj kapsule), sredstvo za ohranjanje vlage (glicerin), naravni okus limone.

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov. 

Alergeni: Ribe.

Vsebina: 100 kapsul (189g)

Opozorila:
Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. 

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Kupci izdelkom z Omega 3 maščobnimi kislinam iz laboratorijev JAMIESON zaupanjo že več kot 90 let. Danes redko katero prehransko dopolnilo lahko garantirati takšno moč,  varnost in učinkovitost kot prehranska dopolnila Jamieson. Kupci, ki cenijo tradicijo, farmacevtsko kakovost in čistost ter sledenje sodobnim potrebam uporabnikov na področju skrbi za zdravje vedno znova izberejo prav kanadskega največjega proizvajalca prehranskih dopolnil.  Predstavljajte si popolnoma vitalno, zdravo in  aktivno življenje.

Paket Sensibio H2O, micelarnih losjon (2 x 250 ml) vam je na voljo 30% ugodneje.

Paket Sensibio H2O, micelarnih losjon (2 x 250 ml) vam je na voljo 30% ugodneje.

Prva micelarna voda, katere navdih je koža sama in ima neprimerljivo sposobnost čiščenja kože in odstranjevanja ličil ter visoko toleranco do vaše kože. Ob čiščenju tudi izdatno navlaži kožo. Zvezda med izdelki: Predpisovan s strani dermatologov. Priporočen s strani farmacevtov. Sprejet za ...